Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Чи подобається вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 874


Головна » 2014 » Березень » 12 » Єдина база даних ФФУ: хто "за", а хто "проти"?
13:01:12
Єдина база даних ФФУ: хто "за", а хто "проти"?
Відгомоніли районні футзальні баталії у Спорткомплексі. Вже незабаром команди розпочнуть підготовку до сезону 2014 р. з великого футболу.

На футбольних теренах Рогатинщини, думаю (і не один я), назрів час змін. Проблем у нашому футболі багато - це судді, поля, внески, легіонери, регламент тощо. По всіх цих питаннях ми обов'язково пройдемося, окремо. Сьогодні поговоримо про те, що таке Єдина база даних ФФУ (далі - ЄБД) і чи вона нам потрібна.

Для початку трохи інформації, що таке ЄБД ФФУ. Для цього подаємо інтервю із головним спеціалістом Івано-Франківської обласної федерації Іллею Фреїком, датоване 2013-м роком.

- Що в загальному являє собою База даних федерації футболу України?
- База даних ФФУ являє собою єдиний реєстр усіх футболістів, як професійних так і аматорів, юнаків різного віку. Вона веде не лише реєстрацію гравців, а й персональну статистику кожного футболіста.
 
- Обласна федерація футболу, як відомо, однією з перших почала працювати з Базою даних…
- Так, ваша правда. Івано-Франківська обласна федерація футболу однією з перших почала працювати у єдиному реєстрі гравців, починаючи з 2011 року. А минулого року ще й було зареєстровано 70% районних футболістів. Тобто наша федерація першою в Україні опустилася до найнижчої ланки масового футболу, себто районного.
 
- А чому відразу не вдалося зареєструвати там усі 100% гравців?
- Справа в тому, що деяким головам районних федерацій вигідно, щоб його район не був внесений до Єдиного реєстру футболістів України. Тобто вони не хочуть дотримуватись трансферних періодів, коли можна заявляти футболістів, а також допускають свого роду професійних футболістів на аматорський рівень, легіонерів і т.д. Можливість дозаявки протягом сезону за певну якусь винагороду – це для них важливіше, аніж порядок у власному чемпіонаті.

- Відомо, що на теренах Івано-Франківщини є кілька гравців-легіонерів. Яким чином відбувається їхня заявка?
- З цим теж немає жодних проблем. Футбольний клуб пише офіційну заяву у Комітет з питань трансферів футболістів ФФУ на українській та англійській мовах, в якій вказує прохання надати Міжнародний трансферферний сертифікат для заявки гравця. Якщо ж футбольний клуб не є офіційно зареєстрований, то цього листа надсилає федерація футболу. На протязі 30-днів ФФУ реєструє даного футболіста.

- А як в загальному відбувається процес заявки команди?
- Команда, котра має бажання виступати в чемпіонаті надає заявковий лист вказаного зразка, котрий завізований лікарем, а також документи на кожного гравця. І після цього комп’ютер автоматично формує Паспорт футболіста та заявковий лист. Процес заявки займає близько 10-20 хвилин.

- Як ведеться облік попереджень та голів Базою даних?
- Після внесення протоколу арбітра База даних автоматично вираховує гравців, котрі пропускають наступний матч чи займають перше місце у списку бомбардирів. Все це відбувається в он-лайн режимі і кожен охочий може слідкувати за цим на сайті ФФУ.

- В які періоди часу футболіст може здійснювати перехід з однієї команди до іншої?
- Для Івано-Франківщини визначили два періоди: це з 1 березня по 20 травня і з 1 по 31 серпня.

А тепер головне. Для того, щоб знати думку представників команд, робимо наступне опитування. Беремо усі команди, що грали минулого сезону, й запитуємо їх: хто за ЄБД, а хто проти. Свою думку висловлюйте у коментарях, а ми, адміни, будемо вносити їх у табличку.

Суперліга.

1. Добринів - за
2. Обельниця -
3. Лучинці -
4. Юнашків - за
5. Помонята -
6. Верхня Липиця -
7. Долиняни -
8. Черче -
9. Васючин -
10. Рогатин -
11. Липівка -
12. Бабухів - проти

Перша ліга.

1. Нижня Липиця -
2. Потік -
3. Букачівці - за
4. Підвиння - за
5. Світанок -
6. Козарі -
7. Путятинці -
8. Кліщівна -
9. Пуків -
10. Беньківці -
11. Жовчів -
12. Підкамінь -

Друга ліга.

1. Залужжя - за
2. Приозерне -
3. Чесники -
4. Сарники - за
5. Діброва -
6. Конюшки - за
7. Руда -
8. Загір'я -
9. Явче -
10. Воскресинці -
11. Фрага -
12. Яглуш -
13. Колоколин -
14. Заланів -
15. Чернів -
16. Долиняни-2 -
17. Григорів -

Якщо у Другій лізі планують заявлятись інші команди, то ми їх сюди внесемо.  
Категорія: Інтересне | Переглядів: 1602 | Додав: geol25
Всього коментарів: 26
26 Oleg(Pomonjata)   (25.03.2014 16:24:18) [Материал]
Помонята-За Єдину базу

24 kyiv   (18.03.2014 14:16:01) [Материал]
Рогатин - ЗА!!!!Dqcap

22 dan   (14.03.2014 16:31:57) [Материал]
підтримую ту думку, що має бути єдина база але з правом грати  на районному рівні вихідцям з села якщо такі будуть ще заявлені на область чи аматори... як показує життя закони треба приймати знизу вверх, а не навпаки і нехай це буде наша поправка до єдиної бази ... хто сказав, що сьогоднішня модель ідеальна? ... а може коли єдина база приймалась хтось думав (а може і знав про існування) про наш найнижчий районний рівень, хтось цікавився нашими проблемами?
 вихід щодо тих команд, які збираються претендувати на Лігу Чемпіонів - заявляйтесь через єдину базу безпосередньо через обласну федерацію (з чи без районної)

23 8787   (14.03.2014 23:02:07) [Материал]
Тарас -розумно ти написав,повністю підтримую.Область захищає себе,а ми  повинні захищати свої інтереси вигідні для всіх команд і особливо для вболівальників-бо футбол і є для людей.

-1   Спам
25 Oleg(Pomonjata)   (19.03.2014 20:28:33) [Материал]
то шо ти написав  само по собі перечить Єдній Базі! Ти "за" єдину базу і водночас проти неї!

+1   Спам
21 Заєць   (14.03.2014 15:20:46) [Материал]
приймайте єдину базу.для чого тоді чемпіонство коли команда неграє лігу чемпіонів?медалі і грамоти можна собі так купити.такі як кельбас ,стецьків,белий,купчев ітд.хай виступають за 1 команду роблять вибір.розумію класні гравці ну правила повині бути рівні для всіх. молодь підростає будуть інші класні іграки .суперліга і перша ліга активніше голосуєм.

18 neymar19   (13.03.2014 14:37:48) [Материал]
Верхня -Липиця ще незнає скажем в неділю

17 Andriy26   (13.03.2014 11:55:49) [Материал]
Гравець Жовчіва  проти єдиної бази)))
багато людей грають  на область) хочеться і там і там бути заявлений і грати)
і тим більше може бути таке шо багато команд незаявляться, через  футболістів які грають на область за юнаків чи ше десь)це паршиво)

19 Polyoviy(Zhovchiv)   (13.03.2014 14:45:41) [Материал]
ФК Жовчів ще не оприділились за чи проти.

20 Polyoviy(Zhovchiv)   (13.03.2014 14:46:16) [Материал]
в суботу після першої товариської з В. Липицею, все буде відомо

+2   Спам
16 Kelvin_Terry   (13.03.2014 01:16:28) [Материал]
Верхня не пише. Ну я не можу відповідати за всю команду.
Що нам дає ЄБ?
Не буде всяких дозаявок по телефону в неділю зранку, чи дозаявок і переходів, коли це вже робити не можна. Не буде тої ганебної ситуації, яка була того сезону з Кліщівною і іншими командами, про які ми не знаємо (а це є дуже не справедливо). Не буде того, як було з Обельницею, де пів команди перейшло за Рогатин. Купчев з Бєлим менше заробляти будуть. Кельбас зі Стецьким не зможуть помагати Верхній (А таких купчевів і бєлих не мало, де нормальний футболіст може пару копійок заробити, і багато команд мають своїх кельбасів і стецьків, які можуть помогти своїм селам). Але відкривається дорога молодим гравцям і склади стають стабільними. Но є багато юнаків, які грають на Україну, теж не можуть грати. Дід-з-бабою не будуть приходити на футбол, бо там вже не грає їх внук. Багатьом командам важко буде назбирати 11, особливо невеликим селам. А ще й літо - час заробітків. З футболістами не була б проблема, але футбол треба розвивати в районі, що на мою думку, це не робиться. Попередження, все одно, представник рогатинської федерації буде подавати (тобто тут є можливість спікулювати). Дискваліфікації полів і гравців вирішуватись будуть, як і вирішувались (внутрішьо). Чи судді стануть краще судити? Не думаю. Чи менший внесок? Теж ні. Єдина база більше потрібна районам, близьких до обласних центрів, бо там гравців дуже багато і високого рівня. Але, якщо йти вперед і розвиватися, і як би то болісно не було, то рано чи пізно всі будуть під єдиною базою і наш район має бути до цього готовий. Але має бути підтримка, як з області, так і місцева, районна. І є великий плюс: команда-переможець зможе грати в лізі чемпіонів (я вважаю, що це важливо). Отже, якщо дивитись далеко, то я ЗА (але 5 гравців вліті поїдуть на заробітки, 5 не зможуть грати через ЄБ - подумайте, як Верхня проголосує)

14 8787   (13.03.2014 00:44:43) [Материал]
А чому Путятинці ,В.Липиця,Конюшки-не пишите за чи проти.Конюшки вже забули коли починали грати минулого року? Якщо всі хочуть пор"ядку-то треба починати з себе...

15 НазарКо   (13.03.2014 01:10:02) [Материал]
Хай буде...
Конюшки - ЗА...

Просто не хотів писати, так як не говорив про це зі всіма гравцями команди та з людьми які вирішують шось в команді. Тому це рішення сугубо моє...

13 uragan   (13.03.2014 00:34:03) [Материал]
Добринів за єдину базу!

12 8787   (13.03.2014 00:20:02) [Материал]
Бабухів-проти ЄБД.Не можу собі уявити коли житель села не буде грати за своє село і коли через рік чи два в селі не буде футболу.Рівень футболу суттєво впаде.Молоді майже нема,людей на стадіонах дуже мало-футбол для вболівальників.Витримайте хоть цього року-бо в премєр лізі,першій лізі,обласних чемпіонатах команди зникають.

10 PAPANKO   (12.03.2014 23:18:21) [Материал]
повторю те шо написав Юра Француз....
Моя думка щодо єдиної бази ТАК проте є дуже багато нюансів через те що наприклад кілька гравців іграють на область але є вихідцями села то мали би можливість і підтримати своє село в тому чи іншому турнірі але вони повинні грати тільки за своє село а не за інше!!!!!!!!!!!
якшо  так  буде можливо  тоді  це  буде  тільки +...

11 Kelvin_Terry   (13.03.2014 00:08:54) [Материал]
Це взагалі було б сильно. Але так не получиться, бо якщо наш район позволить грати своїм за свої села, але його ФФУ вичислить, що він грає в кількох чемпіонатах, то, здається, дискваліфікація на 2 роки. Наприклад, гравець Стецьків, який в єдиній базі заявлений за "Енергію" в чемпіонаті області, але грає за своє село В. Липицю на Рогатинський район, і район бере участь в єдиній базі, то дискваліфікація цього гравця (ІМХО)

8 Patoo   (12.03.2014 22:49:56) [Материал]
Сарники - За !!!!

7 Kelvin_Terry   (12.03.2014 21:55:44) [Материал]
Бабухів за чи протів?

9 НазарКо   (12.03.2014 23:06:04) [Материал]
ну я думаю проти...
Оскільки той, хто написав - ЗА.
Дата народження:
2 Березня 2001 [ 13 Риби ]

і не знаю я Балацького, який би щось вирішував в бабухові.

Тай в них 3 гравці є, які грають на область

6 Вінні   (12.03.2014 21:51:01) [Материал]
бабухів проти єдиноі бази!!!!!

5 Tarasocaraso   (12.03.2014 17:57:42) [Материал]
Бабухів за.

4 Zaluzzj   (12.03.2014 16:03:14) [Материал]
Залужжя - За

3 Kyrgan   (12.03.2014 14:47:04) [Материал]
Byka4ivci takog ZA!!!

2 geol25   (12.03.2014 14:23:34) [Материал]
О, перший пішов. Дякуємо

1 ПОКІРМЕН   (12.03.2014 14:06:46) [Материал]
Юнашків всіма руками ЗА!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09