Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Чи подобається вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 874


Головна » 2014 » Березень » 15 » Удосконалюємо Регламент
18:59:05
Удосконалюємо Регламент

З сезону 2014р. давайте почнемо удосконалювати Регламент проведення Чемпіонату та Кубків Рогатинського району. Пропоную почати з обговорення в інтернеті, напрацювати конкретні пропозиції та в кінцевому варіанті їх (вже готові) затвердити на передсезонних зборах Федерації та всіх представників команд. На цих зборах наполягаю на створенні нового органу - Профспілки команд-учасниць змагань (3-5чол.) для відстоювання прав самих команд. Базовим став Регламент (не бачив з підписами і печатками) на 2013р. Я б пропонував наступні зміни до Регламенту.
1. Регламент має бути затверджений, підписаний та наданий командам до початку змагань.
2. За якість Заявки команд (а відтак кожного гравця) несе відповідальність Федерація, яка проводить заявкову кампанію.
3. Команда має право отримати копії Заявок (як і дозаявок) команд-суперниць.
4. До Заявки дозволяється вносити 30 гравців.
5. Перед початком кожної гри (якщо будуть заміни - то перед заміною) будь-яка команда має право сфотографувати: карточки футболістів, протокол гри, самих футболістів. Якщо команда (чи окремий гравець) відмовляється фотографуватись, то про це робиться запис в протоколі із засвідченням арбітрами. Даний запис буде використаний при винекненні спірних ситуацій - хто відмовився, той не правий.
6. Не допускається призначення гри серед тиждня (крім фінальної гри за Кубок) без згоди кожної команди.
7. Участь в розіграші Кубку району добровільна.
8. Протоколи ігор чергового туру повинні бути здані арбітрами не пізніше ніж на найближчому (після недільного туру) засіданні ТДК (в середу). Оплата за арбітраж матчів проводиться тільки після вчасної здачі відповідно оформленого протоколу.
9. Запроваджується право подачі командою Скарги на роботу арбітра. Про це має бути запис в протоколі гри. Скарга подається протягом 48 год. після гри. Після подання другої скарги (від різних команд) на роботу одного і того ж арбітра на найближчому засіданні ТДК розглядається питання про його професійність та можливість його суддівства в подальшому.
10. Всі спірні питання по звітному туру вирішуються до початку наступного.
11. Після засідання ТДК копії протоколів ігор звітного туру та копія протоколу самого засідання ТДК (із прийнятими на ньому рішеннями) передаються адміністраторам сайту "Футбол Рогатинщини" (для їх оприлюднення).
12. До початку гри арбітр перевіряє якість футбольного поля, а саме розмітку, наявність сіток і прапорців, висота трави, горбистість. Якщо хоч по одному параметру поле визнано не підготовленим, то арбітр має право не розпочинати гру, а команді-господарю буде зараховано технічну поразку 0:3.
13. Не допускається більше ніж один невиїзд на гру, після другого команду знімається із змагань. Після невиїзду наступну домашню гру команда знову проводить на виїзді (якщо команда не вийшла на домашню гру, то наступну домашню проводить таки вдома). Половину від суми штрафу за невиїзд надається команді, яка не дочекалась суперника. Без сплати штрафу команда не допускається до наступного туру (наступного чемпіонату, якщо невиїзд відбувся в останньому турі поточного).
14. Півфінальні та фінальна ігри за Кубок проводяться на центральному стадіоні м. Рогатина. Організація ігор покладається на голову ФФРР.
15. Після закінчення чемпіонату (у всіх лігах) проводиться Кубок "Опільська осінь" (кілька пунктів по проведенню можна додати в цей Регламент або до осені підготувати окремий). Доучасті допускаються перші 5 команд з кожної з ліг + володар весняного Кубка (або фіналіст чи кожен наступний бажаючий, починаючи з 6-го місця супер-ліги (але без тих, що вилетіли) і так далі по лігах щоб було всіх 16 ком.).
16. По закінченні Чемпіонату (у всіх лігах) на підсумкових зборах Федерація повинна прозвітувати по коштах, що надійшли та ті, які були витрачено (тоді ж можна було б провести і нагородження переможців).
Прошу подавати свій погляд на вище наведені пропозиції, а також подавати свої.

Категорія: Інтересне | Переглядів: 912 | Додав: dan
Всього коментарів: 16
15 Patoo   (20.03.2014 10:08:48) [Материал]
можна було б зробити перехідні матчі між 10-ю командою супер ліги і 3-ю командою першої ліги, і так само між 10-ю командою першої ліги і 3-ю командою пульки 2 ліги!!!

16 Demsky_V   (23.03.2014 15:12:20) [Материал]
Цю ідею підтримую повністю!!! що з того що каманда заняла призове "3-е місце"....а стимулу ніякого... а от стикові матчі дійсно вихід з такого положення!

14 НазарКо   (19.03.2014 15:51:35) [Материал]
Я б ще хотів, щоб наприклад в кубку дійсно участь була добровільна. А чвертьфінали і пів фінали провдились дома і на виїзді.. а не на нейтральних полях))) хах
Хоч це і не можливо, але було б круто) хах

+1   Спам
13 Andriy   (19.03.2014 10:38:49) [Материал]
До того всього можна ще вимагати від федерації перед сезоном (ще до оплати вступних внесків) бюджет(кошторис) на сезон, тобто, щоб всі зрозуміли куда скільки грошей планують виділити, скільки кому мало б бути призових. Команди би то всьо обсудили і приймали рішення чи таке підходить. Можна би було потім збільшити, або зменшити суму внеску. Це наприклад повинно би зняти питання за всякі медалі, грамоти і т. д. ну і всі би розуміли логічність встановленого внеску

12 Олег16   (19.03.2014 01:04:46) [Материал]
8787, які дурниці, під яку свою команду, шо ти верзеш. Невже командам, які цілий сезон боряться, їздять на ігри не дати шанс, стимул попасти вище за рангом. І не розказуй тут казки, я думаю переважна більшість команд за це.

+1   Спам
9 Patoo   (18.03.2014 23:08:46) [Материал]
На рахунок пунктів:  1,2,3, 5,6,7,8,10,11,13,14,15, 16 - я згідний!!!
Думаю пункт 4 має бути так як є зараз ,а не дозаявляти аж 30 чоловік!!!
про 9 пункт можу сказати, що це просто не реально, тому шо й так нема кому судити, а якщо взяти хоча б матчі в 2 лізі, то кожного туру програшна команда писала б скарги на судів, там постоянно винен суддя!!!!
на рахунок пункту 12 - ну тут просто ти не правий, тому шо якшо почати перевіряти всі поля, то половину команд району можна не заявляти!!!!
І я так замітив, що цей регламен більше має стосунку до супер ліги і 1 ліги, а не до 2 ліги!!!!
Підсумкові збори після завершення чемпіонату мают бути ОБОВЯЗКОВО..... мені просто цікаво за, що платять  гроші команди 2 ліги!!!!( не вже платять за карточки і протокол).

+1   Спам
11 dan   (18.03.2014 23:55:00) [Материал]
зрозуміло, що я про нейтральних суддів, ну мусить бути на них якийсь вплив, нехай буде 3 чи 4 скарги ... щодо якості поля, то хіба тобі подобається грати по катакомбах чи в траві, де не котиться м"яч?

8 Олег16   (18.03.2014 13:09:08) [Материал]
Додаток до нового Регламенту: пропозиція, в 1 лізі можна зробити плей-оф ( 6 перших ком. 3 виходять в суп. лігу), з 2 ліги виходять тоже 3 команди.

+1   Спам
10 8787   (18.03.2014 23:15:49) [Материал]
Олег 16-дурниці пишеш,треба грати цілий сезон,а не видумувати правила під свою команду.

7 Олег16   (18.03.2014 11:20:29) [Материал]
Моя думка - на так званих матчах-дербі і вирішальних поєдинків повині бути інспектори.
Господарі повині мати аптечку ( вже не говорю про фельдшера )
Головний судя обовязково повинен відраховувати, піднявши руку 5 секунд , коли воротар вводить мяч.

4 xxx07   (17.03.2014 22:30:39) [Материал]
Тарас, повністю підтримую... І ще одне... -фінансовий звіт федерації в кінці сезону за використані кошти...

+2   Спам
3 dan   (17.03.2014 22:24:09) [Материал]
... але навіть не те, що дивує, просто опускаються руки, коли 134 перегляди, а 1 коментар... невже все так сіро???

5 НазарКо   (18.03.2014 00:02:46) [Материал]
вот вот...(

2 dan   (17.03.2014 22:22:33) [Материал]
по суддях - треба щоб вони розуміли свою відповідальність, щоб був хоч елементарний вплив;
по полях - про "пару гривень" треба забувати у всьому (футбол, лікарня, вуз...) в принципі... перед сезоном не підходить, бо трава ще не виросте, розміри мусять залишатись, проти горбів є лопата і каток але тут взагалі пора хоч щось робити, бо самі себе мучимо, а не насолоджуємося від гри;
по Кубку - чемпіон, то тільки 1 команда, а після чемпів і погода дозволяє і бажання ще є, щодо формули, то це як варіант до заохочення боротись не тільки за призові, не тільки десь до половини 2-го кола.

6 НазарКо   (18.03.2014 00:03:32) [Материал]
Ну за судідв і вплив на них, я підтримую. Просто якшо заборонити судити одному, другому і так далі.. то не буде взагалі кому судити..тоді що робити?
То що забувати то треба, то так..але це тут ми можемо таке говорити...
Ну та трава рано чи пізне виросте. А просто не допускати наприклад поле через надмірну горбатість...І потім перед 2 колом таке наприклад...
Хоча дійсно можна перед матчем перевірити суддям, чи видно лінії, чи покошене, і так далі.

1 НазарКо   (17.03.2014 14:02:17) [Материал]
Впринципі практично все підтримую 2-ма руками)))
Хоч наприклад, 2 скарги на суддю. Якщо йому не будуть дозвоялти судити, то в нашому районі не стен суддів.
На рахунок 12.
Якась команда може дати пару грн судді, і той просто на просто щось "забракує". 
Пропоную, наприклад перед початком чемпіонату, щоб якась оглядова комісія, чи шось типу того, перевіряла стан поля. І виносила рішення, чи допускати таке поле до чемпіонату чи ні. На рахунок розмірів це не можливо, бо якшо маленьке поле, ну то не всі мають можливість чи місце, зробити його більшим. але наприклад "кочок" кожна команда може позбутись хочаб трохи. 
"Опільська осінь" - якшо ми будемо в ЄБД, то чемпіон буде виступати в ЛЧ... Та й аткож порівнювати лідерів супер ліги до переможців 2-ліги це не дуже правильно

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09