Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Чи подобається вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 874


Головна » 2016 » Березень » 8 » ФФРР. Чемпіонат району розпочнеться 17 квітня
23:04:06
ФФРР. Чемпіонат району розпочнеться 17 квітня

Минулої суботи, 5 березня, відбулось розширене засідання Виконавчого комітету Федерації футболу Рогатинського району. На ньому були присутні Президія в повному складі та члени Апеляційного комітету й Ревізійної комісії.

На першому засіданні Виконкому нового складу було прийнято ряд важливих рішень, а також внесено багато пропозицій щодо регламенту. Серед них відзначимо такі:

1. Чемпіонат району сезону 2016 р. візьме старт 17 квітня. Кубок розпочнеться або 2 або 8 травня (фінал - традиційно 28 червня). По закінченні чемпіонату обов'язково відбудеться Суперкубок (навіть якщо одна команда виграла і чемпіонат і кубок).

2. У суботу, 19 березня, пройде ще одне розширене засідання Виконкому, але вже з представниками команд. Дуже важливо: до 31 березня усі команди, які планують грати на район, мають підтвердити свою участь. Після цієї дати команди не зможуть заявитись.

3. В заявку можна вносити не більше 5-ти (п’яти) футболістів, котрі не є вихідцями з Рогатинського району (тобто, т. зв. "легіонерів"). Футболіст або його батьки, або дружина, які народилися,  проживають або прописані в Рогатинському районі до початку змагань, вважаються вихідцями з Рогатинського району. В іншому випадку це футболісти, котрі не є вихідцями з Рогатинського району.

4.  Футболіст, котрий не є вихідцем з Рогатинського району, не має права одночасно виступати за команду, котра приймає участь в змаганнях вище районного рівня.

5. За неявку на матч команді накладається штраф у розмірі 500 грн., який ця команда повинна сплатити протягом 5-ти (п’яти) днів після матчу.

6. Гравець має право виходити на поле у матчі лише за наявності «паспорта футболіста» (тобто, по паспорту громадянина України чи іншої держави або ж водійських правах, як було колись, не можна грати у матчі).

7. У випадку не готовності поля до матчу, команда-господар отримує суворе попередження, а при повторному випадку ця команда проводить свій наступний домашній матч на виїзді.

8. Футболіст, котрому ще не виповнилось 16 років, може бути заявлений за команду лише під особисту розписку його батьків.

9.  У випадку рівності очок у перших трьох і більше команд, право зіграти у додатковому «золотому» матчі за виявлення чемпіона мають лише перші дві команди, котрі мають перевагу перед іншими командами.

10. Команди при поданні заявки (дозаявки) на сезон повинні заплатити по 10,00 (десять) гривень за кожного гравця, якого вносить у заявку. За футболіста, що не є вихідцем з Рогатинського району, команда платить по 100, 00 (сто) гривень.

11. За участь у матчі чемпіонату або першості, кубка та суперкубка підставного футболіста команда сплачує грошовий обов’язковий внесок 500 грн. , їй присуджується технічна поразка (0:3), а також вона карається  позбавленням 10 (десяти) турнірних очок.

12. Гравець може отримати власний «паспорт футболіста» лише за умови надання представнику ФФРР оригіналу власного паспорта громадянина України чи іншої держави.

13. Якщо команда, що виявила бажання грати на чемпіонат області, повертається через деякий  час у районні змагання, то вона гратиме у тій районній лізі, звідки пішла у чемпіонат області.

14. Створено Комітети арбітрів та дитячого й ветеранського футболу.

Категорія: Супер-ліга | Переглядів: 1755 | Додав: geol25
Всього коментарів: 27
25 ZIRKA   (15.03.2016 14:10:18) [Материал]
23,24 коментарі- це відповідь на мої питання ? Питань на рахунок того чи ведеться протокол засідань не було. Якщо ви рекомендуєте ознайомлюватись з прийнятими рішеннями безпосередньо в ФФРР, то напевно мали б вказати фактичне місцезнаходження, а саме  адресу . Це не прискіпливість до нової федерації, але є Статут і є пункт 5.13.66 в якому написано " а повідомлення про прийняті рішення в 5-ти денний термін надсилаються Колективним членам Федерації". Можливо слово "надсилаються" не є тепер зрозумілим, бо можна надіслати: поштою, електронною поштою, факсом.. Якщо ваш сайт взяти за офіційний сайт ФФРР, то можна було в Статуті і написати. "Вся інформація про прийняті рішення буде розміщена на офіційному сайті "Футбол рогатинщини". Питання ,які мене цікавили, так і залишились без відповіді. Більше інформації нам, Колективним членам, більше злагодженості, вам, керівним органам. Стаття 4. пункти 4.4 і 4.5. В моєму  коментарі 14 було кілька пропозицій щодо регламенту,  але всі вони теж мабуть лишились поза увагою.

0  
27 dan   (15.03.2016 19:40:16) [Материал]
все, що "треба було зробити", а саме по пропозиціях до Статуту, буде нагода на наступній Конференції і не інакше... а щодо будь-яких пропозицій кого би то не було, то варто бути на нараді 19.03... і це більш практична нагода як бути почутими, так і долучитись до змін нашої з вами федерації

22 ZIRKA   (14.03.2016 16:07:54) [Материал]
Опираючись на пункт Статуту 7.2, хочу звернути увагу, що пункт Статуту 5.13.66 не був виконаний належним чином. В зв'язку з цим в нас виникли питання щодо прийнятих рішень на засіданні Виконкому, який відбувся 05.03.16р. Які саме рішення були прийняті , а які лиш виносились на розгляд ? Які питання будуть розглядатись на засіданні 19.03., в присутності представників команд? і якщо цей сайт є єдиним джерелом інформації , то прошу керівні органи більш детально описувати все і давати відповіді на питання.

0  
23 geol25   (15.03.2016 13:15:03) [Материал]
Фдерація веде усю документацію, отож усі протоколи засідань зберігаються у керівних органів ФФРР і  з ними можна ознайомитись.

0  
24 Kelvin_Terry   (15.03.2016 13:56:32) [Материал]
Нам приємно, що серед представників команд є такі, які цікавляться документацією і вникають в це.
Ми звернемо увагу на ваші зауваження. Найближчим часом напишемо план засідання, і постараємось розписати питання, які будуть розглядатися. Ці рішення було проголосовано і прийнято на виконкомі.
Щодо пункту 5.13.66 статуту ФФРР. Так як у нас нема офіційних адрес команд, то повідомляти ми можемо, покищо, в телефонному вигляді і то, не знаючи чи представник є офіційним членом. Кожному представнику ми говорили, що вся інформація є на сайті, і щоб старалися моніторити. А вже при зайявці команди, колективний член ФФРР надасть свої офіційні адреси. На засіданні ми домовимося (запропонуємо), що будемо потрібну інформацію надсилати по електронній адресі.

19 bramki   (10.03.2016 09:48:54) [Материал]
Щось я не зрозумів вашого регламенту. Ви ж прийняли рішення про єдину базу. Які після цього можуть бути "легіонери"? Які дві команди (п. 4)? Ви про що? Та ніяка база не пропустить гравця, який вже десь заявлений.

0  
20 dan   (10.03.2016 12:47:18) [Материал]
та Брамки би мали бути в курсі, що сусідні з Рогатинським райони Львівської і Тернопільської областей мали глибоко і далеко Єдину базу

+4   Спам
21 bramki   (11.03.2016 16:45:29) [Материал]
Але як можна вписувати вписувати в регламент пункт, який ставить учасників у нерівне становище? Вихідці з Рогатинського району не можуть одночасно грати ще десь, а невихідці - можуть? І тим більш абсурдною є заборона грати у турнірах рангу вище районного. Якщо гравець виступає на обласному рівні (Львів, Тернопіль), то він стовідсотково є у базі даних. Ви його просто не заявите. А якщо заявите ви, то не заявлять сусіди. Проконсультуйтесь перед тим, як затверджувати регламент, бо знову будуть скандали. Є чітке правило: один гравець - одна команда. Забувайте вже про "паралельні" виступи, бо недограєте сезон.

14 ZIRKA   (09.03.2016 08:21:35) [Материал]
ПУНКТ 3. На відміну від попереднього регламенту, вихідцем з району вважається тепер зять. Бажано, щоб дружина дійсно була прописана в районі, а не тільки мала запис на першій сторінці (наприклад село Нижня Липиця), бо це означає , що свідоцтво про народження отримали в селі, а прописана ніколи там не була. Думаю, що раз так, то тут не менш своїм  міг би вважатись львівянин чи галичанин, який працює офіційно на території рогатинського району і сплачує податки  в рогатинську ДПІ, або підприємець , який має свій бізнес. Не аргумент?
ПУНКТ  4. Футболіст, який не є вихідцем з району, не мав би приймати участь на будь-якому рівні, обласному чи районному (легіонер).
ПУНКТ 5. Неявка на матч не завжди є невідповідальністю команди і тому повинні розглядатись непередбачувані обставини (форс-мажор), можуть бути і такі, які дозволять не тільки не зараховувати поразку, а навіть перенести матч (погодні катаклізми, дтп ...) Подається письмова заява з причиною і на кдк приймається рішення.
ПУНКТ 11. Ну тут не було б лишнім дописати таке:  а також паспорт футболіста, який був використаний для підставки, вилучається до кінця сезону.
ПУНКТ 13.  Згідно, напевно, якихось норм, така команда зберігає за собою місце в лізі  і не втрачає членства, але якщо ми порушили норми єдиної бази по заявці футболістів, то ми можемо і вимагати від такої команди сплачувати членські внески, щоб зберегти прописку в лізі. А от команди, які втратили своє членство по "неучасть в діяльності Федерації протягом 12 місяців", повинні подати письмову заяву про прийом в Колективні члени ФФРР. Якщо в нашому статуті є стаття про джерела надходження коштів в федерацію і там згадано "ЧЛЕНСЬКІ І ВСТУПНІ ВНЕСКИ", то команди, якщо такі будуть, повинні оплатити свій вступ в члени ФФРР, де в подальшому зобов'язуються оплачувати членські, заявочні і інші грошові зобовязання. Розмір вступних, як і членських повинен бути в межах розумного.

0  
17 dan   (09.03.2016 12:32:02) [Материал]
бачу, збільшення ліміту до 5 таки компромісне рішення?

+1  
26 Kelvin_Terry   (15.03.2016 15:28:36) [Материал]
Ваші зауваження візьмемо до уваги.
Щодо членських внесків, то дійсно є такий пукнт 8.3.2 в статті.
І от якраз кошти, що виділяються на кубок, можна відокремити від загальної кількості і назвати їх членськими. І такі команди, які йдуть класом вище (наприклад Рогатин в обласні змагання), але зберігають за собою місце в лізі, з якої пішли, тобто є колективним членом і мають право голосу на конференції, зобовязані платити членські внески. (мова йде про 300 грн.)
А щодо пункту 8.3.3. Вступні внески. Теж можна розглянути. Кошти потрібні на матеріальне забезпечення ФФР. І їх може не ставати, якщо не буде спонсорської допомоги.

+1   Спам
5 Roni   (08.03.2016 18:29:37) [Материал]
Верхня Липиця буде грати). Хлопці а про кількість футболістів в заявці говорили?

6 andkyran   (08.03.2016 19:54:37) [Материал]
так....по моєму заявляй скільки хочеш...за  заявку кожного гравця з нашого району 10 грн, за легіонера -100....Але треба ще уточнити...

0  
3 dan   (08.03.2016 16:59:33) [Материал]
по готовності поля треба обов"язково прописати критерії... пункт 13 - бомба сповільненої дії, пропоную не включати, бо будуть проблеми...

0  
7 Kelvin_Terry   (08.03.2016 22:15:26) [Материал]
поясни свою бомбу? Як на мене це правильно. Все таки команда не знімається з чемпіонату, а піднімається в класі. І своє місце через це може втратити. Зазвичай причини відмови участі на область є фінансові і це може ставатися. Може ти про то, що якщо команда, граючи в чемпіонаті області, через деякий час захоче мати на район? тоді мали б нову команду стартувати в найнижчій лізі.

0  
8 dan   (08.03.2016 23:26:23) [Материал]
а куди їх включити якщо на місце двох понижених в класі приходять двоє з першої ліги?

0  
11 Kelvin_Terry   (08.03.2016 23:53:29) [Материал]
Тринадцята команда. Чи збільшувати чемп до 14.

13 andkyran   (09.03.2016 00:04:39) [Материал]
найкращий вихід...збільшити до 14...... Виходить  три...вилітає дві...

0  
16 dan   (09.03.2016 12:11:30) [Материал]
сильні чваріанти... а чого не до 16-ти?

12 andkyran   (08.03.2016 23:57:36) [Материал]
в тому випадку входять дві   .... ....вилітають три......але це трохи неправильно...бо команда на кінець сезону буде думати що не вилетіла.....а тут Рогатин йде з області і команда в першій лізі... Трохи неправильно.. Але це треба повідомити всі команди наперед, що такий варіант може бути

0  
15 dan   (09.03.2016 12:10:43) [Материал]
ну зовсім трохи не правильно... зовсім???

0  
2 dan   (08.03.2016 16:50:23) [Материал]
по неявці - додати, що наступна домашня гра також стає виїздною (і це буде ефективніше ніж штраф.... писав колись і зараз ще актуальніше, що половину штрафних грошей віддавати господарям, які не дочекались суперника (але хлопці приїхали і витратили кошти)... крім того, за той же перший невиїзд за рішенням Виконкому команді може загрожувати дискваліфікацію... додати, що несплата штрафу за невиїзд в останньому турі є недопуском команди до чергових змаг, наприклад, футзал, а до початку наступного чемпу команда повинна сплатити штраф уже в подвійному розмірі

4 andkyran   (08.03.2016 17:28:57) [Материал]
Тарасе, треба було бути докінця і висловити свою думку. Проти пункту 13 особисто немаю нічого проти...

0  
9 dan   (08.03.2016 23:29:53) [Материал]
по-перше, до кінця не міг бути, по-друге, пригадай як в ту суперлігу попав свого часу Укрлісекспорт, а вже потім Рогатин... може за спортивним принципом?

10 andkyran   (08.03.2016 23:52:31) [Материал]
до чого тут лісекспорт і Рогатин... Просто в них тепер може там не получитись...того їм потрібно мати варіант, щоб потім не грати із низів

0  
1 geol25   (08.03.2016 14:39:22) [Материал]
Хочемо почути думки команд про те, хто гратиме. Бо багато чуток є, що не буде: Рогатин (тому що йдуть на область), Юнашків, Помонята, Заланів, Сарники, під питанням Жовчів, Букачівці. Хочуть об'єднатись Підкамінь та Беньківці. Пишіть.

18 Oleg(Pomonjata)   (09.03.2016 21:28:58) [Материал]
думаю питання по Помонятах вирішиться в найближчі вихідні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09