Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Чи подобається вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 874


Головна » 2015 » Вересень » 21 » Надіятись на чесність – робити собі гірше. (Помонята - Н.Липиця)
11:15:32
Надіятись на чесність – робити собі гірше. (Помонята - Н.Липиця)

20.09.2015 року на сільському стадіоні села Помонята відбувся матч між господарями поля і ФК Нижня Липиця. При стандартній процедурі перевірки карточок і гравців команд, в гостей виникло питання по одному з гравців. Фото на карточці на думку капітана Борис Михайла не співпадало пред’явленому гравцю.

По пропозиції центрального судді Сидорака Івана після гри все мало б прояснитись, а саме : зробити фото гравця, який грав, на думку Нижньої Липиці, під чужою карточкою, натомість даного… гравця після гри ніхто не міг знайти. Важко доказати нечесність команди, коли цьому не сприяє ні суддя, ні представник команди. Карточки представник команди і самі футболісти просто з рук забирали з фразою «Що ви шукаєте, то що вища ліга якась.»

Погода не сприяла написати протест на місці, вболівальники і частина футболістів поводились некоректно після гри, а суддя поводив себе по принципу: «Моя хата скраю»… Надіятись на чесність – робити собі гірше. Після гри зробивши дзвінок до судді він представив прізвище гравця зовсім не того, що хотіли перевірити. Так сталось, що єдина інформація по гравцю це те, що грав в захисті і на карточці фото не відповідало. На нашу думку такий гравець мав би пред’явити документ, який посвідчує особу (паспорт тощо).

Це мав би суддя запропонувати ще до початку гри, або не допустити до самої гри. Ми повірили в те, що після гри все прояснимо. Коли не оперуєш фактами, які не дозволили зробити, то важко щось доказувати, тому просимо представників команд і суддів даного матчу з’явитись на засідання федерації в середу і вирішити спірне питання.

Категорія: Інтересне | Переглядів: 1368 | Додав: ZIRKA
Всього коментарів: 17
+2  
17 Kelvin_Terry   (26.09.2015 12:25:42) [Материал]
Я не психолог, а ти, Олег(Помонята) не є примітивний. Але за 30 років трохи навчився того життя. Посуті ти, Чопик О, і Кузик Я. не є брехунами, бо ви не можете переступити через себе і на сайті для всієї рогатинщини написати, що гравців цих не було на матчах. Не можете це зробити, бо в очах, навіть, своїх людей ви будете брехунами. Це я зрозумів. Єдине, що можете писати і вас злить, що чому претензії, якщо нема доказів. На мої 4 однакових питання "що то за гравець?" я відповіді не почув, бо для вас нажаль схожого у команді нема. Але докази є, і якби ви розуміли, що "язик мій ворог", то не виявилось би ще решту порушень в різних матчах, де люди (не з Нижньої) підтвердять. Моя ціль не виступати проти Помонят чи якоїсь іншої конкретної команди, а проти таких речей, щоб нарешті всі зрозуміли, що з цим не жартують.
В регламенті потрібні зміни. І людей треба навчити поваги до суперника. І якщо вас перевіряє суперник під час матчу, то надати йому всю інформацію, а не "шити з нього кужуха".
Верхня - Рогатин, після гри були претензії до гравця. Ми спокійно розібралися з цим після матчу, надали всю інфу, що цікавила Ляльку О, і не памятаю, щоб там хтось вигукував. Причому, що суддя Пащин взяв участь у вирішені ситуації. Бо коли є представник, то по інакшому і люди ставляться. А як повівся Сидорак І, написано вище

+1   Спам
16 varunkiw2012   (25.09.2015 09:57:29) [Материал]
цей чорненький точно грав проти н-л і до того в двох матчах . я не розумію для чого ця дискусія ,якщо він грав під підставою ... то дальше нема про шо говорити!

+2   Спам
14 Lavrov   (24.09.2015 20:30:54) [Материал]
Дійсно Павлюк Віктор,та Кухарский це підстав ні особи які допомагають помонятам

13 elitavip0178   (24.09.2015 19:23:42) [Материал]
Зараз я за НЛ вже не граю, але ту гру з Помонята в 1 колі запамятав оскільки я забив декілька голів і звичайно з команди суперників виділявся цей хлопець ( Павлюк) гарно грає, але чогось в 2 таймі його вже не було !

+1   Спам
15 8787   (24.09.2015 21:52:30) [Материал]
Та не було бо грає на область

12 LUKA   (24.09.2015 18:49:55) [Материал]
Не вперше підтримую Помонята. Цього сезону результати в них слабенькі, ніхто не "шукав правди", коли вони програвали. На даний момент, на скільки я розумію, Нижня бореться за спрведливість - тоді боріться до кінця і вводіть єдину базу, або агітуйте за неї в статтях! Інакше, це просто лицемірство і використовування свого "адмін-ресурсу" на сайті. Можу поспорити, що якщо б ви виграли, то навіть ніхто б не згадував про якісь сумнівні речі. Програвати тоже треба вміти....

+2   Спам
10 ZIRKA   (23.09.2015 20:30:42) [Материал]
Щоб було всім зрозуміло, аособливо тим, що вдають ніби не знають про що саме мова, постараюсь доступно пояснити.На пропозицію Помонят зігратиматч саме 20.09., Нижня Липиця погодилась, хоча в селі гостей був празник цього дня. Тим більше  погодились зіграти на годину швидше, знову ж таки по пропозиції Помонят. І що в результаті вийшло? А вийшло те, що зараз представник команди Нижньої мусить тратити час , щоб довести, як не по-спортивному повела себе команда Помонят. Якщо Нижня не сфотографувала гравця, який грав на їхню думку під чужою карточкою (а суддя дозволив грати), то Помонята вперлись лишень на регламент: «…до початку гри».
Не думаю, що в команді, де все правильно, виникла б така катавасія навіть після гри. Покликати гравця, щоб представник перевірив схожість з карточкою стало проблемою, а от суддю запрошувати на «каву» (все таки грали в дощ і він весь
промок) проблематично не було. Всі практично сміялись з людини, яка просто хотіла побачити ще раз гравця. А суддя взагалі поводив себе в цій ситуації , як ……
А тепер розглянемо повну версію їхнього виконання регламенту. Гравці, які попали під сумнів, грають за ФК «Луг» Добрівляни (Футбол Ходорівщини), а також можна побачити їхній профіль гравця в єдиній базі, де видно, що вони грають в чемпіонаті Львівської області:

*Кухарський Андрій Миколайович* (25.07.1988р) – СКК «Демня» с.Демня.
*Павлюк Віктор Юрійович* (03.09.1988р) – ФК «Ч.Острів»Чорний Острів.


Один з них, Кухарський Андрій Миколайович(1988), відіграв матч з Нижньою в захисті під карточкою Горожанського Максима (1991). Різниця віку в чотири роки теж грає роль в вигляді, що привернуло увагу при перевірці карточок. Питання, під якою карточкою грав Павлюк Віктор Юрійович (1988), якщо не впав в око при перевірці? Горожанський Максим грав цього сезону, як стверджують гравці команди Помонят?
Чогось всів один голос стверджують, що доказати зараз нічого не можливо. Не будьте так впевнені. Ніхто не буде проводити розслідування де саме того дня міг знаходитись Максим Горожанський, але повірте, що нічого неможливого нема. Я думаю, що хлопці з Помонят погодяться зі мною. Якщо ми хотіли перевірити одну людину, то чисто випадково зявився інший, якого не запам’ятати не можливо. А тепер і впала увага до всієї заявки. Впевненість в тому, що суддя не приїде на засідання була в 100%. Це не вперше він так робить. Виходить порядок не в його інтересах. Ми згідні, що попали в просак, згідні, що зараз доказати важко, але висвітлити все це ми маємо повне право. Це не наклеп і совість наша чиста. Розвійте наш сумнів, докажіть нам, що ми помиляємося.  Ми «прогавили», тому нехай знають і інші команди, згадають чи не попеклись вони. Хто хоче нехай зайде на сайт «Футбол Ходорівщини» або в групу в вк ФК «Луг» Добрівляни, там є спільне фото гравців.
Також питання виникає тепер і по гравцю Чопик Олег. Легіонер чи ні? Чого в заявці вказаний, як легіонер? Чия це помилка ? Виправляйте так чітко виділене жирним шрифтом, а то ваш гравець вже в чаті перерахував легіонерів. Хто тоді Пасічняк, якщо той же користувач вказав, що він житель села? І Горін молодший згідно регламенту легіонер. Для Помонят сільський футбол по їхніх словах не є «якась там вища ліга» і ми тепер розуміємо суть цих слів. Можливо і так, але дозвольте нам (не професіоналам) не дозволити вам (професіоналам) грати так, як хочете ви. Ви не зрозуміли, що створишви трохи психологічну давку при перевірці карточок, створили проблеми людям, які люблять чесний футбол, людям, які вірять в те, що в їхньому маленькому світі футболу можна навести порядок і поважати один одного.
Представник команди ФК Нижня Липиця.

0  
8 Kelvin_Terry   (23.09.2015 19:02:24) [Материал]







+1  
9 НазарКо   (23.09.2015 19:28:14) [Материал]
оцей чорненький, з довгим волоссям, я так поняв Павлюк. Бачив як грав з Бабуховом. Реально хароший. Возив трохи

+1   Спам
11 Вова_Куцуляк   (24.09.2015 18:20:17) [Материал]
він і грав у першому колі, пам"ятаю. Правда лише перший тайм, бо поїхав на іншу ігру, але притензій ніхто не мав, бо фотка його була, а прізвища не знали..

5 Мішаня   (21.09.2015 18:57:54) [Материал]
Не треба робити з цього проблем! Мені цікаво, як би Н.Липиця виграла вчора, яку б вона пісеньку заспівала? Думаю, що цю точно ні "Надіятись на чесність – робити собі гірше"  Судді молодці, відсудили добре!

6 бодя   (23.09.2015 07:05:32) [Материал]
А що чесність не має бути ?

7 Мішаня   (23.09.2015 11:27:31) [Материал]
Ясно, що має бути! А ви Лучинцям чесно гру здали...

+2   Спам
4 KADA   (21.09.2015 16:41:46) [Материал]
SKOFILD, i v Pomonjatax ljydu ''narOmal'ni'', povir!))

-1   Спам
3 KADA   (21.09.2015 16:37:24) [Материал]
SKOFILD, po-perwe ne treba komys' vkazyvatu, w4o robutu. Po-dryhe Nujnjy Lupucjy nixto ne zastavljav hratu ceù tyr v4ora. Mi poprosulu - vonu pohodulus' i vse.

-1   Спам
2 SKOFILD   (21.09.2015 15:56:41) [Материал]
А тре було, бути наромальними і не грати цю гру ,а грати так як всі команди на наступний тиждень!!!!! може б і проблем не було....

1 Oleg(Pomonjata)   (21.09.2015 12:13:43) [Материал]
а в машині теж була не сприятлива погода щоб написати протест? я перед матчем сказав вам (коли перевіряв картки вашої команди) шо згідні на любі ваші протести! після чого ваш капітан і гравці сказали шо все добре! а тут ви програли і стало все зовсім по іншому?! то кого я мав слухати вашого капітана чи ваших вболівальників?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09