Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Заявка команд через Єдину базу даних ФФУ?
Всього відповідей: 973


Головна » 2015 » Липень » 27 » Перша ліга. Конюшки - переможці першого кола
08:39:38
Перша ліга. Конюшки - переможці першого кола

Команда Конюшків стала переможцем першого кола в чемпіонаті району в Першій лізі.

У центральному матчі 11-го, що пройшов на полі Черча, Конюшки здобули непросту звитягу з рахунком 4:2. Ще за 20 хвилин до завершення гри рахунок був рівним 2:2, однак лідер першості зумів забити двічі й покласти чергові 3 бали до своєї скарбниці. Стільки ж очок, як і Конюшки, в активі Загір'я. Останні в неділю теж грали на виїзді - проти аутсайдера Підвиння. Рахунок 5:1 яскраво свядчит про перевагу гостей у цьому поєдинку.

Не відстає від новачків ліги і Кліщівна, котра цього разу обіграла в гостях Колоколин (2:0). Отож, перед другим колом картина дуже проста - трійка лідерів відірвала від переслідувачів аж на 9 очок і, схоже, саме ці комнади будуть вести боротьбу за дві путівки в Суперлігу.

Серед інших результатів вік-енду відзначимо виїзні перемоги Воскресинців (в Пукові) і Жовчева (в Путятинцях). В останній грі туру Козарі та Чесники зіграли внічию. Отож, в 6-ти поєдинках Першої ліги господарі не здобули жодної звитяги.

Перша ліга. 11-й тур. 26 липня 2015 р. 17:00

11:00. Пуків - Воскресинці - 3:4
Козарі - Чесники - 0:0
Колоколин - Кліщівна - 0:2
Путятинці - Жовчів - 0:1
Підвиння – Загір’я - 1:5
Черче - Конюшки - 2:4

Категорія: 1 ліга | Переглядів: 995 | Додав: geol25
Всього коментарів: 22
+1   Спам
20 Бакс   (31.07.2015 17:02:34) [Материал]
Що ви мелете неуки...пофіг що я знаю. чи незнаю когось ПАСПОРТ АБО КАТРОЧКУ МАЄТЕ ПОКАЗАТИ,,,,а інакше допобачення....Черче могло непродовжувати гру і "великій команді" зарахована була б поразка...все просто.....а то малолєтки пишуть чепуху.....

0  
21 НазарКо   (31.07.2015 17:50:32) [Материал]
Показав вам карточку в перерві? Є питання ще?

Якщо ти кажеш про регламент, то прочитай його пункти дослівно

4.9. Перевірка карточок футболістів проводиться до початку зустрічі. Всі спірні моменти, що стосуються карточок футболістів, вирішуються до початку матчу.

22 Роналдіньо   (31.07.2015 20:19:45) [Материал]
бакс,та всі зараз пишете "чепуху"... шо ви всі причепились до тої гри??? вона ж вже в минулому...наскільки знаю,то по факту перемогли Конюшки... грайте дальше,боріться...

17 Boryta   (28.07.2015 22:12:07) [Материал]
Шановні користувачі сайту, які ховаються за "ніками" я особисто Вас запрошую на завтрашнє засідання федерації футболу Рогатинського району, в 12 годині. Де хотів би особисто вислухати Ваші претензії до мене чи команди мого села.
Разом з федерацією вислухаємо пропозиції на рахунок покращення рівня футболу у нашому районі.

0  
19 dan   (29.07.2015 10:34:16) [Материал]
по пропозиціях треба збиратися масово (тому про подібне засідання треба попереджати заздалегідь), напевне на початку чи в кінці сезону, а не в розпал, коли неможливі зміни, наприклад, в Регламенті змагань

-1  
4 geol25   (27.07.2015 11:24:01) [Материал]
Путятинці - Жовчів - 0:1 (0:1)

Путятинці: Вальошка - С. Череватий (Холява, 76), Р. Скарбовський, Тучинський, Гиців - Дмитрів, М. Крук-кап. (Кашуба, 82), Цимбалістий, А. Череватий (Куч, 46) - Т. Скарбовський (Гладчук, 18), Луцишин (Бойко, 68)

За рівної гри все вирішив гол, забитий на 6-й хвилині...

5 Polyoviy(Zhovchiv)   (27.07.2015 11:33:26) [Материал]
ФК Путятинці - ФК ЖОВЧІВ 0:1 (0:1)

Ковальський Т.
Магмет Ю.-Ожеховський Ю.-Польовий В.-Довгий Б.
Польовий М.(К)-Москаль С.-Гулевич Я.-Бернатович І.
Голембйовський М.-Іваніцкий Б.(Магмет В.)

Голи:
0:1 Голембйовський Микола (асис. Польовий Мирослав) 6'.

Початок першого тайму жвавіше і більш гостріше почали гравці команди Жовчів, після прострілу з флангу від Мирослава Польового, передачу замкнув Голембйовський Микола, після забитого м'яча гра почала вирівнюватись, моменти були як в Жовчова, так і в Путятинець.
Дякуємо суперникам за гру.

0  
6 geol25   (27.07.2015 12:57:14) [Материал]
дякуємо і вам... гра була рівна, але більше пощастило вам

+2   Спам
7 angelakos   (27.07.2015 14:40:29) [Материал]
Доброго дня! Хочу викласти пару реплік стосовно вчорашнього матчу Черче-Конюшки!
По-перше, все що вчора відбувалося на футбольному полі було спровоковано безглюздістю, некометентністю, безкарністю, лайдикуватістю та непрофісійністю суддів. Читаючи попередні коментарі по якісь домовленості про представлення та довезеня документів, що засідчує особу варто зазначити, що перед самим початком матчу командами- суперниками був складений протокол до якого було внесено прізвища відповідних футболістів, з даним протоколом мали змогу ознайомитися суперники та "арбітрі" хоча явно їх арбітрами назвати язик не повертається. Якщо у команди Черче були зауваження стосовно конкретного якогось футболіста який внесений у заявку чи його документів, то дані зауваження треба було висловлювати перед початком поєдинку і не допускати футболіста до матчу. Так дійсно футболіст Конюшки Купчев добігав до команд перед початком матчу  з протилежного боку стадіону якраз назустріч командам та суддям які виходили на поле, але вибігав їм в обличчя, але аж ніяк не за їхніх спин, цей епізод думаю бачили всі хто був присутнім на матчі. Тобто получається ситуація, що футболіст вийшов на поле зауважень стосовно його виходу не було ні  арбітрів та команди суперника, чоловік відіграв перший тайм, забив гол а в перерві незрозуміло на перший погляд (зрозуміло стало вже пізніше) з яких причин команда Черче та арбітрі не повірили своїм очам що саме на поле вийшов Купчев. Склалось враження, що людина яка на протязі декілька років граючи за різні команди району, в тому числі і на область, проживаючи у Залипя, по сусідству із Черче різко змінила свою зовнішність, що потребувало засвідчити його особу перевіряючи його паспорт, який за 15 хвилин довезли.

+2   Спам
8 angelakos   (27.07.2015 14:42:02) [Материал]
Продовження!!!
По-друге, як писалось вище спочатку було незрозуміло в чому причина такого бурного супротиву арбітрів і команди Черче, але все стало зрозуміло по ходу першого тайму після забитого мяча Купчевим, оскільки спостерігаючи паралельно за матчем а також за деякими людьми, хоча їх людьми важко назвати так як і суддів, а саме за таким собі "поважним" паном сраколизом старим пердуном Музикою із села Потік та його напарником по стакану оковитої головою сільскої ради с.Потік Демским, які активно упродовж першого тайму читали протокол та звіряли його дані із картками. Потім упродовж першого тайму активно мішали боковому арбітру той що з села Чесники (прізвище невідомо), оскільки ходили за ним в слід. Можливо внаслідок таких дій боковий перехвилювався, чи то побоявся Музики, чи може після чогось обіцяного від Музики (бо перед тим останій (Музика) вхилив на душу не одну чарчину оковитої від знайомих із села Черче) побачив незрозумілий офсайд у Купчева, який вибігав із середини поля з своєї половини поля. Також Музика у першому таймі обійшов кругом стадіону та дійшовши до вболівальників із Конюшок, бо можливо думав, що хтось нахаляву налиє чарчину ще з команди суперника, але подивився, що ніхто не наливає, пішов втирати суддям. Саме в перерві матчу Музика активно давав настанови арбітру матчу Ступніцькому у піднавісі де були футболісти Черче. Спостерігаючи тривалий час матчі району слід зазначити, що в перважній більшості арбітри у перерві матчу перебувають у центральному колі стадіону, щоб б були всі видні людям як на лодоні, щоб не було розмов про кулуарні домовленості чи тиск на суддів збоку команд чи вболівальників у перерві матчу, про те суддя Ступніцький, чомусь на це не зважав та пішов на розмову з великим "спеціалістом" у галузі знищення спиртних напоїв, шляхом їх вживання Музикою. Після чого заварилася вся та каша.

По-третє, Шановна федерація футболу району, Шановний Василь Іванович Трач, в даній ситуації, яка описана вище, дуже некультурно виглядає збоку, як особи нетверезого стану, які представляються представниками федерації, намагаються впливати на суддів під час матчу та у його перерві, ці всі лайдаки та ходаки такі як Музика, своїми діями паклюжать спортивний принцип футболу та в свою чергу кидають честь і на вас, хоча особисто знаю, що ви справедлива та порядна людина, однак ви у федерації занадто багато довіряєте таким людям як Гуріненко, Музика, Сидорак, Курец які своїми діями та пияцтвом вас підставляють та вцілому складають гнітюче враження про федерацію вцілому.

З приводу самого матчу та його арбітражу бригадою арбітрів на чолі із Ступніцьким, оскільки ця бригада у першому колі судила вже другий матч за участі команди Конюшки, перший у Козарах, де також портіпала нерви, своїми неоднозначними рішеннями, склалось враження про його некомпетентність, незнання правил гри, непослідовність своїх дій при призначенні тих чи інших рішень, відсутність повного контролю з його сторони на всі подій на полі, в тому числі і ключових, відсутність чіткої взаємодії з боковими арбітрами, в тому числі при проведені замін, офсайдів, відсутність вміння тримати у руках ритм ігри, неоднозначне трактування однакових порушень правил з обох сторін, відміна спочатку же своїх рішень з подальшим їх присудження, оскільки після пробиття пенальті у ворота Конюшок (вже не обговорюючи про законність його призначення) і зарахування голу, Ступніцький потім свистить про його незарахування і перебиття показуючи знов на точку, потім взявши Ступніцького у кільце командою Черче, останній знову відмінює своє попереднє рішення і знов показує на середину.

Шановний Василь Іванович, змініть будь-ласка підходи стосовно призначення суддів, визначення їх компетентності а також можливого їх покарання за свідоме ігнорування правил гри та регламенту, оскільки вчора бригада суддів на чолі із Сидораком забрала чисту перемогу у команди села Бабухів, яка самовіддано грає у вищій лізі, йде у лідерах, без жодного легіонера та завдяки власному інтузіазмі їхнього "БОСА" а також виключній майстерності їхніх футболістів. Сидорак додав 5 хвилин до матчу а на 9 хвилині Букачівці зрівнили рахунок. Бо при такому підході до організації матчів федерацією, їхніх компетентністю їхніх арбітрів чи їхньою особистою заітересованістю у багатьох людей району можуть опуститися руки, що в свою чергу може призвести до зникнення футболу у багатьох самобутніх селах району, які на даний час тримаються на  інтозіазмі окремих людей та футболістів. З найкращими побажаннями прихильник футболу Ронатинщини!!!

9 myzik88   (27.07.2015 16:35:16) [Материал]
???????

10 angelakos   (27.07.2015 16:39:14) [Материал]
ніхто нікого не захищає, а обєктивно висловили вчорашні факти, які мали місце на футбольному полі і за його межами

12 myzik88   (28.07.2015 08:10:43) [Материал]
стосовно виходу на поле , як ви хочете навести порядок то робіть все по регламенту:
3.18. Команди поля заповнює рапорт арбітра, не пізніше як за 15 хвилин перед початком гри, куди вносяться прізвища та імена футболістів, їхні номери і представляються арбітру матчу відповідні заявочні документи на кожного гравця.

0  
14 НазарКо   (28.07.2015 09:20:05) [Материал]
Олег, протокол був заповнений. 
Прізвища футболістів внесені в протокол згідно заявки)

15 myzik88   (28.07.2015 09:27:36) [Материал]
я нехочу нічого доказувати бо були різні ситуації і я сам був у такій ситуації, але починають виписувати маразм я і прокоментував, я ні до тебе, ні до Віталіка, ні до команди немаю ніяк притензій....а то зберуться писаки, пів дня строчить в wordi, а потім закидують в нет

0  
16 НазарКо   (28.07.2015 09:44:07) [Материал]
Ну я також не знаю, хто це "така" виписує, ще й з такими деталями...

Просто в цій ситуації, суддя і гравці суперника дійсно повелись не дуже добре

13 myzik88   (28.07.2015 08:28:26) [Материал]
чекаємо обєктивно висловитися "особисто" в середу на засіданні федерації, і тоді побачим чи ви герої за клавіатурою чи на ділі.

0  
11 НазарКо   (27.07.2015 16:46:46) [Материал]
Хотілось би вислухати думку інших нейтральних осіб, які були присутні на футболі

+1  
1 НазарКо   (27.07.2015 09:23:57) [Материал]
Черче - Конюшки - 2:4 (1:1)

26.07.2015. 11 тур. 

Суддя: Ступницький О

Голи:
Купчев В (Скорохода Н), 20 (0:1)
Яценко В - штрафний, 32 (1:1)
Скорохода Н, 50 (1:2)
???????? - з пенальті, 65 (2:2)
Скорохода Н (Галян Я), 70 (2:3)
Яськів В (Галян Я), 85 (2:4)

Конюшки: Дволятик О - Сьома Т; Цимбалістий Р (Побуцький В, 90); Деревянко А; Торган А - .Скорохода Н (Коншин Н, 80); Галян Я; Валовський М; Меренько І (Демура М, 88) - Яськів В (Дуда В, 87); Купчев В

По грі:
Важкий матч, бо Черче не погана команда, але " супер бригада суддів" дуже накалила обстановку. Судді просто без толкові. 
Бачив, тут Черченські фанати виписують за Купчева, за те що нема в нього карточки. Яка різниця? Перед матчем претензій не було ніяких. Карточки не перевіряли взагалі. А в перерві почали шось "вимахуватись"

2 Koks   (27.07.2015 09:48:00) [Материал]
В перериві Борута сам говорив про домовленість на перший тайм, про що незнаю, но помилка в тому що перед грою неперевіряли карточки, то факт, тай суді тоже добрий горішок. А гол з пенальті забив Скробач Ярослав.

0  
3 НазарКо   (27.07.2015 10:00:21) [Материал]
Ну бо ваша команда зробила кіпіш. 
Не треба було документів до матчу, а в перерві знадобились вони.
ніби ви не знаєте Галяна, Купчева в лице. Вони були вписані в протокол.

+1   Спам
18 Boryta   (28.07.2015 22:15:54) [Материал]
Особисто я, не мав ніякої домоленості з гравцями чи представником команди суперника. Тому ця вся писанина, не доречна. Тому я запрошую тебе "Koks" завтра на СТК, де поговоримо з тобою особисто. Якщо ми знайомі то вирішимо з ким і про що я домовлявся. Якщо ні, то познайомимося і не будемо виписувати всяку фігню.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09