Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Заявка команд через Єдину базу даних ФФУ?
Всього відповідей: 973


Головна » 2015 » Липень » 13 » Суперліга. Бабухів виходить на першу сходинку
12:55:50
Суперліга. Бабухів виходить на першу сходинку

Новим лідером Суперліги після 9-го туру стала команда Бабухова.

Минулої неділі, 12 липня, Бабухів гостював на Центральному стадіоні в Рогатині й зумів вивезти звідти 3 очка. Оскільки Лучинці тур пропускали, це дозволило бабухівській дружині вийти на першу сходинку в турнірній таблиці.

Також виїзні звитяги здобули Липівка, котра у матчі з Помонятами перервала свою безвиграшну серію, і Добринів. Чинному чемпіону для перемоги над Верхньою Липицею вистачило лише одного м'яча.

Єдина домашня перемога в активі Букачівців, які з перевагою в два голи обіграли Долиняни. Матч між Юнашковом і Нижньою Липицею завершився внічию 2:2.

Суперліга. 9-й тур. 12 липня 2015 р. 17:00
Помонята – Липівка 2:5
Юнашків – Нижня Липиця 2:2
Рогатин – Бабухів 1:2
Верхня Липиця - Добринів 0:1
Букачівці – Долиняни 3:1
Лучинці - вихідні

Категорія: Супер-ліга | Переглядів: 1219 | Додав: НазарКо
Всього коментарів: 38
31 PAPANKO   (18.07.2015 03:05:22) [Материал]
Оскільки я вже завершив свої виступи в районному чемпіонаті хочу висловитись. Команді з районного центру весь час хочуть облегшити матчі. Чому більшість матчів судить один арбітр???  чи його з початку чемпіонату закріпили за Рогатином??? У матчі проти Юнашкова гру судив Сидорак. Гриців Тарас який зараз є лідером команди Бабухова висить на картці , наступна гра саме проти Рогатина , і рефері шукав картку і знайшов її. Перший НЕГРУБИЙ фол Гриціва Тараса  у ЦЕНТРІ ПОЛЯ зразу картка.  Та це АБСУРД.  Бо так треба . Чому таке упереджнне ставлення ???

32 8787   (18.07.2015 09:27:32) [Материал]
Шева ти не правий-не пиши дурниць.Гриців сам винен бо прекрасно знав що висить на картці.А Сидорак перед тим дав картку гравцеві Юнашкова і тому мусів давати Гриціву тим більше біля лінії з Юнашківськими вболівальниками-не треба було фолити тим більше в центрі поля.Сидорак судив нам першу гру і питань до нього не було.Треба грати футбол і доказувати на полі-що можна грати і без одного гравця навіть лідера команди. Думаю що тут виписувати мають вболівальники а не гравці чи представники команд-ми повинні виконувати свою роботу а не згадувати попередні ігри чи картки фоли суддівські помилки і т. д..         Дуже прошу тебе більше нічого не пиши і не позор команду.Скоріше повертайся додому грати футбол.

0  
33 dan   (18.07.2015 11:38:17) [Материал]
щодо виконувати "свою роботу" то ти сильно загнув... а писати може кожен хто хоче і може, головне щоб в коректній формі.., а якщо будуть писати тільки представники і вболівальники, то тут буде повний штиль і тиша

34 PAPANKO   (18.07.2015 14:41:59) [Материал]
Так я і пишу як вболівальник тепер.  Просто моя думка що Гриціву все рівно дали б картку щоб він пропускав наступну гру. плюс ці двійні стандарти в рогатинському футболі діють вже давно  і  багато команд з ними стикалися , якшо не цього року то в минулому. Ось такий у нас цікавий чемпіонат.  sad

0  
35 dan   (18.07.2015 15:41:24) [Материал]
до слова, щоб наш чемпіонат був цікавим, а не "цікавим" безпосередньо причетний представник Бабухова, який чи не найактивніше був свого часу проти Єдиної бази

36 8787   (18.07.2015 17:58:49) [Материал]
Тарас ти мене не правильно зрозумів-я проти того щоб представники  чи керівники команд тут писали чи виправдовувались або критикували когось ,хоча нікому нічого не забороняю.Думаю що команди рівня суперліги повинні бути готові до всього-і до проблем зі складом,тому що люди їдуть на заробітки і до суддівських помилок чи навіть ситуацій коли судді тебе заганяють,і на рахунок жовтих або червоних карток, а також до підставок-до речі недавно стикнувся з такою проблемою  виграли ту гру а взнав що була підстава після кількох турів на СТК. Тому то і назва суперліга-де мають грати суперкоманди готові до різних ситуацій.     Тепер на рахунок єдиної бази даних. Я був є і напевно буду проти єдиної бази даних-хоча в нас нема гравців які би відпали,  а суперники наші були би послаблені і тому для нас вона була б вигідною.Завжди цікавіше грати проти команд в яких є сильні  гравці рівня Саківа,Плетеницького ,Кримінського,Товстого,Пархуця В.і т .д. Завжди був і є проти приписаних гравців(Атласюка ,Дубчака,Гетьмана).Тому висновок мій такий :що футбол є для людей,а не для власних амбіцій або як кому вигідно-бо в нас при голосуванні за єдину базу тільки й думають як послабити суперника і аби мені було добре.Напевно ще настане час єдиної бази -і тоді буде суперліга рівня другої ліги і половину команд щезне і подивитесь чи буде порядок чи ще гірший бардак і скільки людей буде на стадіонах.

0  
38 dan   (18.07.2015 20:21:04) [Материал]
"я проти..." і " не забороняю..." ? в одному реченні взаємовиключні речі...
про рівень сеперліги (а першої хіба так сильно відрізняється?) я б особливо не драматизував, бо то все далеко не професійний спорт... до всіх перерахованих проблем в ідеалі має бути готова будь-яка команда і наголос на суперлізі не поділяю, але то все в ідеалі, бо як ти підготуєшся до "суддівських загонів" якщо за рівної гри тобі в кінці призначать сумнівний пеналь?
по базі просто - якщо ми в складі загальноукраїнської структури, то маємо діяти за загальноприйнятими правилами - єдина база, один гравець грає за одну команду; якщо ж ми вигадуємо свій велосипед (і я думаю, що на такому низькому навить не аматорському рівні маємо право), то хоча б він був справедливий - якщо Саків від маленького, фактично навчився м"яч копати в селі, то як йогму забороняти грати за Лучинці, треба тільки тим пишатись, що в такому селі такий футболіст виріс... за Товстого не переживав би, бо якщо є ті, хто йому в змозі проплатити послуги, то і при Базі тут грав би; тут мова про порядок, а де він буде там і рівень рано чи пізно появиться...
найгірше, що дуже мало ініціативних толкових людей в районі

37 8787   (18.07.2015 18:28:53) [Материал]
Шева не пиши дурниць- бо ніхто проти нас не судив і ніхто цього року Рогатин не тягне.Добре знаєш що Рогатин нам забив гол і наші захисники сказали що мяч перетнув лінію воріт-принаймі Рогатин на поразку не заслуговував хоча програв.Думаю закономірною була б нічия- бо ми забили 2 гола і викладались на полі як тільки могли.Краще пиши склади команд  хто скільки забив голів і нахапав карток.

7 Nick15   (14.07.2015 08:58:57) [Материал]
Глюк це тіпа коли суддя не зарахував гол з офсайду який Рогатин забив? Чистий офсайд
Завжди суддя винен в програші команди.

0  
10 НазарКо   (14.07.2015 09:14:54) [Материал]
Паша, я не є на чиїсь із сторін і не кажу шо суддя вбив якусь із команд. Фактор помилки притаманний кожному. Але просто вважаю не правильним, коли ставлять на центральні матчі суддів, які в принципі не можуть встигати за динамічною грою. А також, коли призначають суддями людей, які мають відношення до села, чи гравців одної з команд. Ти знаєш про кого я. 

А не/зарахований гол, після офсайду чи того як перетнув м'яч лінію, це вже інша історія.

11 Вінні   (14.07.2015 09:28:19) [Материал]
назарку ти ж сам сказав що не був на матчі то чого тут розпинаєшся про цей матч ти впевнений на сто процентів про те що пишеш???хай пишуть ті що бачили на власні очі не займайся пліткарством ато як баба базарна я чув те я чув те

0  
12 НазарКо   (14.07.2015 09:34:27) [Материал]
Андрюха, я так говорю бо знаю це точно. Мені говорили про це 3 сторони, Ваша сторона, Рогатинська і нейтральна, фанат який був на футболі. 
Не хочу сваритись, це моя думка про яку я  написав

13 Вінні   (14.07.2015 09:40:23) [Материал]
сваритись ніхто незбирається практично вкожному матчі є судівські помилки це реаліі нашого футболу просто як намене про це писати мають ті що бачили які там були присутні

14 Shtuka   (14.07.2015 23:52:31) [Материал]
не поняв??? вінні,ти шось путаєш. та два чисті мячі влетіли в ваші ворота...якби не дідо Чубатюка то попали б без шансів!!!! подякуйте суддям!!!

15 Роналдіньо   (15.07.2015 01:44:45) [Материал]
не люблю звинувачувати суддівство,бо Рега в центрі відсудив без запитань практично, але то шо чудить боковий - тому нема ніяких пояснень... два чисті голи влітають і боковий два рази піднімає... капєц просто... 
ну як можна ставити боковим людину,чий близький родич грає на полі??? і це вже вдруге проти нас...

0  
19 dan   (15.07.2015 11:08:40) [Материал]
просто ніхто на питанням родичів у грі не займається... в 1 турі (я про це згадував тоді) Задерецький-тато просигналізував про потребу призначити пенальті, який (на його УПЕРЕДЖЕНУ думку) заробив Задерецький-син... просто 1 раз треба перебрати суддів на предмет наявності в них родичів в тій чи іншій команді і не призначати на такі ігри, думаю, таких випадків можна уникнути елементарно

16 Вінні   (15.07.2015 10:27:32) [Материал]
а що ти не поняв???читай що я написав хіба я вигороджував суддів просто не люблю коли пишуть я чув це я чув те хай пишуть ті що там були.можливо і так  та до нас які претензіі чи ти хочеш сказати що бабухів купляє суддів????????

17 Вінні   (15.07.2015 10:52:48) [Материал]
на євро нашій збірній незарахували також чистий гол тоді суддя стояв в метрі від воріт і не побачив а тут він був далеко .я невигороджую суддів та така команда як в рогатині малаб бути в лідирах давно забивайте голи щоб не було в суддів сумнівів.а там можливо і був гол але не явний мяч міг перетнути лінію пару сантиметрів але не був у сітці шукайте проблеми в собі і тоді будете влідерах а може і чемпіонами.

0  
18 dan   (15.07.2015 11:03:21) [Материал]
хотів також згадати момент на Євро, коли суддя помилився... то тим, хто каже, що "треба грати" і т. д.

20 Олег1980   (15.07.2015 16:33:42) [Материал]
в підтримку ВІННІ хочу сказати -Рогатинці з таким підбором гравців ви маєте грати на область а не піднімати істерику через суддів це просто смішно.Забивайте голи які в нікого не викличуть сумнівів.Удачі вам в наступних іграх і хорошого суддівства

21 Роналдіньо   (15.07.2015 21:16:54) [Материал]
народ,це вже матчів 5-6 проти Рогатина відверто судять... і ніхто не піднімав цього,бо звалюємо на випадковість... 5 чистих мячів не зарахували цього сезону нам судді! небагато? але й немало... кажете забивайте чисті,а ми й забили в матчі з Бабуховом три таких,два не зарахували...а при 3-1 в нашу користь про які очки для Бабухова могла йти мова??? тай важко емоційно грати коли тебе травлять,самі знаєте як...

22 Роналдіньо   (15.07.2015 21:18:22) [Материал]
а помилятись судді завжди будуть,бо це людський фактор...просто коли близький родич судить своєму родичу боковим,то в нього завжди буде предвзятість допомогти й поховати суперника...

23 Вінні   (15.07.2015 22:38:43) [Материал]
можливо і так вас засуджують ну я неможу цього підтримувати то мущо бачив рогатин тільки з бабуховом ну можливо судді помилились можливо і вас давлять та все д з такою командою як у вас з таким підбором гравців ви повинні забивати по три чотири чистих голи в кожному матчі!!!!з нами ви лоділи ініціативою але реальних моментів було дуже мало на мою думку міняйте щось в собі даже ті якби голи що ви вважаєти що забили були таки спорні я не говорю що іх не було та щоб реальнео оцінити ті ситуаціі треба було бути на лініі .про назначання судівства почитайте коментар -превю назарка до цього туру це ж другорядний матч були важливіші....ну все таки може і так суддя на лінніі був дідом нашого гравця але це питання до федераціі та все одно ви мали нас перегравати та мпомоюму ви самі не вірити в своі сили.ми іхали в рогатин за перемогою і здобули іі меняєте щось в своій психологіі удачі рогатину як намене поки краща команда з якою ми грали

0  
25 НазарКо   (16.07.2015 12:19:28) [Материал]
Яке моє превю?

26 Вінні   (16.07.2015 12:44:45) [Материал]
анононс матчів цього туру.на твою думку були цікавіші матчі а про цей матч не згадав може тому і суддів направили на цікавіші матчі??

0  
28 НазарКо   (16.07.2015 12:47:46) [Материал]
ну взагалі то, превю не мною написано, а іншим автором.

Та й сумніваюсь шо суддів назначають по новинах сайту.

27 Вінні   (16.07.2015 12:47:00) [Материал]
вибачаюсь це не ти писав я перепутав та суть думаю зрозуміла

0  
29 НазарКо   (16.07.2015 12:48:46) [Материал]
та ладно...Най буде.

30 Роналдіньо   (16.07.2015 18:12:21) [Материал]
в своїй команді ми самі й знаємо що робити...нам не треба цього казати... просто тут діло інше - гол або є,або його нема... ми забили три ЧИСТІ мячі... і суддя боковий(саме дідо одного з гравців суперника) своїми діями не зарахував їх... Як грати в футбол,якщо це емоційно виведе з строю любу команду

5 FC_Bukachivtsi   (14.07.2015 00:45:39) [Материал]
Букачівці - Долиняни 3 - 1 (1:1)
Склад:
Воротар: Торган Н
Захисники: Курілець В(с)., Британ І., Гордій Т.(Юрків С.(Сарапін В.)), Чолій М.
Півзахисники: Войтко О.(Василюк Я.), Боднар А., Стецьків Р., Витикач Н., Британ В.
Нападаючий: Чорнописький В.

Голи: Курілець В., Британ В., (автогол).

0  
3 НазарКо   (13.07.2015 18:18:18) [Материал]
Чув також, що в матчі Рогатин Бабухів були суддівські "глюки"

4 Олег1980   (13.07.2015 19:22:12) [Материал]
назарку що ти розумієш під глюком

0  
6 НазарКо   (14.07.2015 08:28:31) [Материал]
Під глюком маю на увазі що зробив помилку, яка вирішила долю поєдинку. Ну чи принаймні досить ускладнила ситуацію одній із команд

8 Олег1980   (14.07.2015 09:00:19) [Материал]
назарку будьласка конкретніше вкажи на помилку

0  
9 НазарКо   (14.07.2015 09:10:52) [Материал]
Ну я на футболі не був, але чув що був не зарахований гол, коли перетнув м'яч лінію воріт. Також, були проблеми з фіксуванням/не фіксуванням офсайду. Якшо говорити в загальному, то бокові судді не встигали за розвитком подій у матчі, що і не дивно, адже боковими на такий матч поставили людей старшого віку.

2 elitavip0178   (13.07.2015 16:32:54) [Материал]
Юнашків  -  Н.Липиця 
дивуюсь як команди звідти вивозять очки ... нажаль судді вирішують багато у футболі ...
в 1 таймі не поставлений чистий пинальті у ворота Юнашків, а вже в середині 2-го ..при рахунку 2 - 1 ..червона 
Н.Липиці ...в 10-х нижня зуміла зрівняти ...і просто диво що Юнашків не виграв ..зважаючи що після 2 - 2 суддя 
свистів в одну сторону до кінця матчу ...!!!

24 VIKTOR   (16.07.2015 07:14:55) [Материал]
а ти друже не дивуйся... ще жодна команда не жалілася, що її засудили проти Юнашкова...
Про яке пенальті ти говориш??? та в кожній грі таких моментів є з 5 штук...
І скажи, що червона не по ділу... нападник виривається на побачення з воротарем, а захисник його збиває... це хіба не червона???

1 NoVa4oK_VL   (13.07.2015 16:25:38) [Материал]
В. Липиця - Добринів 0-1
1 тайм ( 0-0 ). 2 тайм ( 0-1 ).

Склад команди:
Комарянський.М
Жирій.Р, Галушка.Р, Іваніщак.Є, Хорощак.Р
Виваль.Н, Кельбас.Т, Галушка.П, Макогін.М
Галушка.А, Андрусишин.В

Заміни:
Макогін. М- Макогін. А ( 75 хв )

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09