Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Чи подобається вам новий дизайн сайту?
Всього відповідей: 874


Головна » 2012 » Квітень » 30 » СУПЕРЛІГА. 2-Й ТУР РЕЗУЛЬТАТИ. "Укрлісекспорт" та Юнашків залишаются без очкових втрат.
09:39:38
СУПЕРЛІГА. 2-Й ТУР РЕЗУЛЬТАТИ. "Укрлісекспорт" та Юнашків залишаются без очкових втрат.
   Досить цікаво розпочався цьогорічний чемпіонат району в суперлізі. На даному етапі ще важко судити хто на що претендує, бо в кожної з команд були різні суперники. Найвагоміші претенденти на найвищі нагороди вже встигли втратити очки, а в свою чергу "Укрлісекспорт" та Юнашків поки-що йдуть без очкових втрат.
  
   До вашої уваги результати 2-го туру:
Черче - В. Липиця 3-2
Юнашків - Долиняни 3-2
Васючин - Лучинці 2-3
Укрлісекспорт - Н. Липиця 1-0 (0-0)
Обельниця - Добринів 2-1
Козарі - Пуків 2-0
Категорія: Супер-ліга | Переглядів: 962 | Додав: Andriy
Всього коментарів: 18
18 Бакс   (06.05.2012 13:03:43) [Материал]
Черче-Верхня Липиця:Р.Бурачок.Бурачок(к),О.Гринчишин,І.Симчук,Я.Петрук-І.Вишневський,М.Вишневс ький,О.Кравець,А.С.Татунчак(Я.Скробач-38хв.)-І.Бринецький(А.В.Татунчак-82хв.),В.Г ураль.

17 Kelvin_Terry   (04.05.2012 13:28:44) [Материал]
Бакс - Черче: (з Рогатином):І.Вишневський
(з В.Липицею): Ів.Бринецький,М.Вишневський, І.Симчук

MIKI
за Васючин з Лучинцями голи забивали Скробач Роман і Крохмалюк Володимир

12 Kelvin_Terry   (03.05.2012 00:02:51) [Материал]
Черче - В. Липиця 3:2 (2:1)
Склад В.Липиця:
Воротар:Волощинський Роман.
Захисники: Жирий Роман (к), Галушка Степан, Комарянський Мар'ян (Іванищак Євген), Нейман Андрій (Андрусишин Віктор).
Півзахисники: Яремко Віталій, Галушка Петро, Галушка Андрій, Кучмій Олег.
Нападники: Гергелевич Роман, Галушка Роман.
Голи: Комарянський М. (1:0), Галушка Р (3:2)

Липичани гру провели першим номером, створили багато класних атак і не мало гольових моментів, але відмітились проблемами в захисті. Черчани зіграли тактично правильніше, контратакували, і, як показує результат, ефективніше. В їх статистиці нереалізовано два виходи сам-на-сам. В загальному, гра виявилася дуже напруженою, потрачено багато сил. Господарі зуміли зберегти перемогу, яка їм далася нелегко. В обох командах є серйозні проблеми з кадрами. Якщо в планах чемпіонат закінчити в веврху таблиці, то треба прибавляти.

11 Messi   (02.05.2012 23:59:35) [Материал]
КОЗАРА-ПУКІВ 2:0(1:0)

Склад Козарі:Щербатюк Роман-Павлів Юрій,Федоронько Петро(Янків Володимир),Гураль Іван,Бублінський Юрій-Баша Тарас,Роюк Віталій,Гринишин Іван(Щербатюк Павло),Гринишин Володимир-Федик Юрій(Щербатюк Михайло),Войтко Олег.

Голи:Роюк Віталій(30);Щербатюк Михайло(65).

Початок матчу проходив у рівній боротьбі, поки у господарів в середині першого тайму не пройшла красива атака за участю Гринишина Володимира та Роюка Віталія-перший навісив,а другий,прийнявши м'яча на груди,технічно перекинув його у ворота-1:0!Після забитого м'яча козарівчани заграли активніше і ледь не подвоїли перевагу-тепер уже Роюк Віталій розрізною передачею вивів Гринишина Володимира на ворота,який також перекидав воротаря,проте поцілив у поперечину.
Другий гол також був забитий за участі Гринишина Володимира,який пробив з гострого кута,воротар гостей відбив м'яча перед собою,а на добиванні першим був нев'янучий 40-річний ветеран-голеадор Козарі
Щербатюк Михайло-2:0!
На дуже низькому рівні провела матч суддівська бригада-купа помилок,незрозумілих свистків та жовтих карточок...

9 uragan   (02.05.2012 22:55:32) [Материал]
Обельниця - "Ураган"Добринів 2-1 (1-1)

Склад команди "Ураган": Воротар: Міша Зварич.
Захисники: Віталік Оступ, Тарас Попик(Діма Мельник 46'), Ігор Білоус, Міша Огерук.
Півзахисники: Толік Хорощак, Руслан Вільховий, Богдан Мельник, Міша Терлецький
Нападники: Роман Барна, Міша Федьків
Гол: Міша Федьків 30'

Хочу з самого початку зазначити, що найбільший вплив на нашу команду мала погода. Впродовж всього матчу небуло помітно бажання цілої команди до перемоги, неможу пояснити чому, можливо десь недооцінили суперника. Гол в ворота команди Обельниці сильним ударом метрів з двадцяти забив Міша Федьків. Через декілька хвилин після подачі кутового біля воріт команди "Ураган" гравець команди Обельниці пробиває по воротах, мяч попадає в руку гравцеві гостей. Гравець господарів чітко реалізовує пенальті. В середині другого тайму метрів з тридцяти гравець господарів вдало пробиває під перекладину, воротар не зміг впоратись з м'ячем і з сонцем, яке світило в очі.
Прикрий випадок стався з нашим захисником Тарасом Попиком наприкінці першого тайму. М'яч після удару попав в око, яке він не встиг закрити. Зараз бажаємо йому швидше вийти з лікарні і повернутисяна на футбольне поле.

+3   Спам
15 dan   (03.05.2012 07:04:34) [Материал]
з якої то бочки недооцінка - новачки не Обелничі?

7 Urik   (02.05.2012 21:49:12) [Материал]
Козари - Пуків 2-0 (1-0)
Гра розпочалася спокійно без моментів, команди придивлялися один -до -одного і вистрілювали по воротах. Поле просто жахливе, мокре, мягке і маленьке. Судівство таке враження що ще вчора були музикантами, а сьогодні арбітрами, більше свистків ніж контролю. А що гра, господарі були проворніші, передача верхом спитнішим виявився у штрафній Пукова гравець Козари перекинув мяч через воротаря 1-0. Другий тайм на полі були судді та гравці Козари, "свисточки" і спори гравців.Не призначений одинадцятиметровий у ворота Козар. Пуків мав декілька моментів забити, але невезло. 2-0 не порозуміння захисника та воротаря у штрафній і на добиванні гравець Козар.

10 Kelvin_Terry   (02.05.2012 23:35:48) [Материал]
ну те, що козарські футболісти найбільші крикуни району не секрет ні для кого. І вдома в них завжди важко грати

14 dan   (03.05.2012 07:01:28) [Материал]
те, що ти їх недолюблюєш також вже давно прослідковується

16 Kelvin_Terry   (03.05.2012 09:58:51) [Материал]
smile ха,ха
я люблю футбол пограти, а не слухати цілу гру крики.

6 dan   (02.05.2012 16:25:26) [Материал]
Петросяну пора на пенсію

8 Kelvin_Terry   (02.05.2012 22:14:43) [Материал]
цей коментар до чого?

13 dan   (03.05.2012 06:59:14) [Материал]
до того коментаря, який "хтось" з"їв (про склад В.Лип-Барси)

5 ALDROINHY   (02.05.2012 16:04:24) [Материал]
29.04.2012 відбулася гра Черче-В.Липиця, гра була в насиченою моментами, але їх не реалізовували(такі як ЧОРНИЙ) .....,.В.Липиця показала класну гру, десь на 20хв......мочним ударом з центра поля.....МАР'ЯН КОМАРЯНСЬКИЙ відкриваэ рахунок 0:1 Верхня впереді.....потім защіта Липиці зіграла погано...,в результаті цього, вони за 30хв.пропустили 3гола......потім команда В.Липиці зібралися з силами.(але було пізно).....вони катали......було створено багато моментів....але реалізувати було нікому.........

3 VIKTOR   (02.05.2012 10:27:46) [Материал]
ФК «Юнашків» - ФК «Долиняни» 3:2 (0:1)

ГОЛИ: Ониськів П. 50хв(п), Торган М. 87хв, Бойсин С. 90+3хв – ??? 12хв, ??? 70хв.

Матч, в якому ФК «Юнашків» добряче полоскотав нерви своїм уболівальникам…
Стартові хвилини протистояння проходили досить спокійно, без особливої гостроти поблизу воріт обох команд. Але попри таку гру, на 12-й хвилині рахунок у матчі було відкрито – гравець Долинян з 25-ти метрів класно виконав штрафний удар і гості повели у рахунку (0:1). А через 5 хвилин і другий м’яч ледь не влетів у ворота господарів – в даному випадку гравці Юнашкова, своїми невпевненими діями, самі створили момент для суперника і гравець гостей з близької відстані впритул розстрілював їхні ворота, але на висоті був кіпер Юнашкова Сусловський Степан, який зміг перевести м’яч в перекладину, після чого той вдарився об землю і відскочив в поле…
Надалі гра носила однаковий характер – господарі намагалися якомога швидше відігратися, а гості в основному сконцентрували свої сили на захисті власних воріт. І слід зазначити, що краще зі своїм завданням справилися гості, бо Юнашків до кінця першого тайму так і не зміг створити жодної по-справжньому реальної нагоди… Запам’яталися хіба що тільки напівмоменти після чисельних кутових і хороший удар зі штрафного у виконанні Неспяка Михайла, де відмінно зіграв воротар Долинян.
Отож, команди пішли на відпочинок при рахунку 0:1 на користь гостей…

З початком другої половини зустрічі юнашківці рішуче кинулися на ворота суперника і це принесло свої плоди – на 50-й хвилині, після прострілу з правого флангу Бойсина Степана, м’яч влучив у руку гравця гостей, за що було призначено пенальті. І з 11-ти метрової позначки, без шансів для воротаря, пробив Ониськів Петро (1:1). Зрівнявши рахунок, господарі і надалі продовжували тиснути на ворота суперника. Хороші нагоди для того, щоб вивести свою команду вперед мали Ониськів Віталій, Бойсин Степан, Ричак Іван, Бойчук Іван, але м’яч вперто не хотів залітати у сітку воріт гостей – то гравцям Юнашкова бракувало точності у завершальних ударах, то воротар Долинян демонстрував дива майстерності. Гол назрівав і здавалося, що господарі от-от мають повести у рахунку. Проте, на 70-й хвилині все сталося з точністю до навпаки – після однієї з поодиноких спроб гостей атакувати, м’яч відскочив до гравця Долинян і той з лінії штрафного майданчика потужним ударом відправив «смугастого» в сітку (1:2).
Такий перебіг подій вкрай приголомшив юнашківський колектив. Звісно, господарі і надалі продовжували шукати щастя біля воріт суперника, але їхнім атакам бракувало гостроти. Проте, як і у матчі з Лучинцями, ключову роль у розвитку подальших подій відіграли заміни. З виходом на поле Кліща Юрія та Літинського Володимира у юнашківців, можна сказати, відрилося друге дихання і команда значно прибавила у швидкості. Як наслідок, на 87-й хвилині рахунок у грі було зрівняно – Гетьман Василь пробив, а Торган Михайло ефектно п’ятою переправив м’яч в кут, протилежний руху воротаря (2:2). А далі почався фінальний штурм… І на 90+3 хвилині Бойсин Степан ударом з гострого кута приносить перемогу юнашківській команді…
Таким чином ФК «Юнашків», як і в попередньому турі, видряпує три очки на останніх хвилинах матчу…

Гравці Фк "Юнашків" які брали участь у грі:

Воротар:

Сусловський Степан

Захисники:

Угрюмов Євген(к)
Бойчук Іван
Торган Андрій (Герега Степан, 46хв.)
Гетьман Василь

Півзахисники:

Ониськів Петро
Бойсин Степан
Кліщ Віктор
Неспяк Михайло (Кліщ Юрій, 82хв.)

Нападники:

Ониськів Віталій (Літинський Володимир 80хв.)
Ричак Іван (Торган Михайло,60хв)

+4   Спам
4 Kelvin_Terry   (02.05.2012 14:25:11) [Материал]
дві гри підрят Юнашків вириває перемогу в кінці матчу. І це частенько замічалося минуло сезону, про що говорить, що сили і наснага не покидать їх до кінця матчу

-1   Спам
2 Andriy   (01.05.2012 13:52:25) [Материал]
Укрлісекспорт - Н. Липиця 1-0 (0-0)
Гол:
Шевчук О.,65"
Укрлісекспорт: Курань А - Саврій В, Шевчук О, Ліщак В (Зінько Т, 46), Деб'як А (Цап І, 82) - Іваськевич І, Курілець В, Штокалко В (Тисячний А, 70), Воробець І (Хорощак Р, 75) - Воробець А, Щербатий П (Кулик Л, 46)

Гра розпочалася з 45-ти хвилинним запізненням, тому що гості приїхали без карточок, не маючи навіть паспортів. Гра розпочалася після так званої "фотосесії", яка полягала у фотографуванні гравців Н. Липиці по списку по протоколу матчу. Щодо самої гри то значно більше гольових моментів було у господарів матчу. Але в першу чергу завдяки хорошій грі воротаря Н. Липиці господарям вдалося забити лише 1 мяч. Його автором став Шевчук Олег, якому вдався "супер-удар" приблизно з 40- метрової відстані

1 Kunyk   (30.04.2012 10:29:25) [Материал]
Васючин-Лучинці 2-3 (1-1).Склад команди Лучинці:воротар:Федунишин Михайло.Захисники:Бардашевський Володимир,Федунишин Ігор(Іванців Тарас 76),Хомяк Іван(Бурак Володимир 46),Дикий Андрій. Півзахисники: Гунчак Ярослав(Гарбуз Юрій 60),Качмар Ярослав,Пархуць Мирослав,Цимбалістий Роман. Нападаючі: Ільків Ігор,Маховський Ігор(Ільків Тарас 57) Голи:Маховський Ігор 28,Цимбалістий Роман 80,Ільків Тарас 87

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09