Гість
Реєстрація Вхід

Ваш акаунт знаходиться в групі: Гості
Меню сайту

 
Coral Club - Профілактика Вашого здоров'я
Відкрита група · 2 учасники
Приєднатися до групи
 
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наше опитування
Заявка команд через Єдину базу даних ФФУ?
Всього відповідей: 973


Головна » 2016 » Лютий » 20 » Зміни до Регламенту змагань: вносимо пропозиції
21:46:33
Зміни до Регламенту змагань: вносимо пропозиції
     Звернення до всіх команд району, котрі планують брати участь в змаганнях сезону 2016 р. Найближчим часом відбудеться засідання Виконкому федерації, на якому будуть затверджені документи з проведення чемпіонату, кубка, суперкубка та, можливо, й ін. змагань в 2016 р. Серед них буде й новий регламент.
 
     На позачерговій Конференції, що пройшла 13 лютого, говорилося про те, що однозначно будуть зміни в регламенті. До того ж, наш район вступив у Єдину інформаційну базу даних ФФУ, а там є багато інших, ніж було у нас дотепер, норм.
 
     Тому просимо всіх, хто має якісь побажання та пропозиції, вносити їх на розгляд у коментарях до цієї новини. Усі попозиції будуть винесені на Виконком й розглянуті та прийняті по них рішення.
Зараз подаємо у цій новині регламент, згідно якого проводились змагання у минулі роки. Повністю текст (там ще є два додатки по кубку й суперкубку та дисциплінарним санкціям) можна віднайти на нашому сайті у рубриці "Турніри" - "Регламент змагань".
Регламент (минулорічний)
чемпіонату, кубка та суперкубка Рогатинського району з футболу

1. Мета і завдання.

Чемпіонат району, розіграш Кубка та Суперкубка району з футболу проводиться з метою:

  • подальшого розвитку масового футболу в районі;
  • підвищення рівня майстерності футболістів;
  • виявлення сильніших колективів району;
  • підготовки та підвищення кваліфікації суддівського корпусу;
  • популяризація цього виду спорту серед сільської молоді району;
  • організації дозівлля, активного відпочинку в районі;
  • зміцнення матеріально-спортивної бази;
  • виконання Державної програми розвитку футболу на Україні.

ФФРР розглядає розіграш Кубка району як одне з основних змагань, тому команди всіх ліг зобов'язані приймати участь у ньому.

2. Керівництво змаганнями

2.1. Проведення районних змагань з футболу покладається на федерацію футболу Рогатинського району.

2.2. Безпосереднє керівництво і оперативний контроль за проведенням змагань здійснює комітет з проведення змагань ФФРР. Питання, які не передбачені цим Регламентом, регулюються технічно-дисциплінарним комітетом (ТДК) або Президією ФФРР.

3. Учасники та умови проведення змагань.

3.1. Чемпіонат Рогатинського району з футболу сезону 2014 року проводиться по системі «весна-осінь».

3.2. У першості району з футболу змагатимуться:

супер-ліга – 12 команд;

перша ліга – 12 команд;

друга ліга – 18 команд (дві підгрупи по 9 команд).

Кількісний та персональний склад учасників чемпіонату району у всіх лігах затверджує Президія ФФРР.

3.3. Змагання розпочинаються з: супер-ліга – 27 квітня, перша ліга – 27 квітня, друга ліга – 27 квітня згідно календаря ігор, розробленого та затвердженого ФФРР. Час матчів затверджується членами федерації ТДК кожної середи перед черговим туром.

3.4. До участі у змаганнях допускаються команди, які знаходяться на території Рогатинського району та подали відповідні документи (заявки, карточки футболістів).

3.5. Заявочний внесок на сезон становить:

  • супер-ліга – оплата суддівства на чемпіонат + 300 грн. на кубок;
  • перша ліга – оплата суддівства на чемпіонат + 300 грн. на кубок;
  • друга ліга – 300 грн. на чемпіонат + 300 грн. на кубок.

3.6. Учасники змагань або їхні батьки повинні проживати (приписка на початок чемпіонату) або бути вихідцями (свідоцтво про народження) з Рогатинського району. Однак у заявці може бути до 3-х легіонерів, тобто тих, які не мають ніякого відношення до Рогатинського району, але не беруть участь у змаганнях на першість області чи є заявленими за команду майстрів.

3.7. Дозволяється заявляти 25 футболістів.

3.8. Чемпіонат району проводиться:

у супер-лізі – за коловою системою у два кола (на своєму полі та полі суперника);

у першій лізі – за коловою системою у два кола (на своєму полі та полі суперника);

у другій лізі – в два етапи. Перший - за коловою системою в групах, другий – фінальна пулька за олімпійською системою (плей-оф). Схема другого етапу:

1) у фінальну пульку попадають по 3 команди з кожної підгрупи;

2) формула матчів у пульці додається перед початком пульки.

3.9. Команди супер-ліги, які посядуть підсумкові 11 та 12 місця вибувають у першу лігу.

3.10. Команди першої ліги, які посядуть підсумкові 1 та 2 місце, отримують право виступати у наступному сезоні в супер-лізі, а при відмові когось із цих учасників – команди у відповідності із зайнятим місцем, починаючи з 3.

3.11. Команди першої ліги, які посядуть підсумкові 11 та 12 місця вибувають у другу лігу.

3.12. Команди другої ліги, які посядуть підсумкові 1 та 2 місце, отримують право виступати у наступному сезоні в першій лізі, а при відмові когось із цих учасників – команди у відповідності із зайнятим місцем, починаючи з 3.

3.13.Умови розіграшу Кубка та Суперкубка району викладені у додатку №1 цього Регламенту.

3.14. У ході календарних матчів чемпіонату, кубка та суперкубка району дозволяється заміна 7-ми футболістів.

3.15. При проведенні матчів чемпіонату, кубка та суперкубка району у рапорт арбітра записують 18 футболістів (11 основних і 7 запасних).

3.16. У випадку, якщо кольори форми обох команд співпадають, то на вимогу арбітра матчу команда господарів зобов’язана замінити форму. В іншому випадку рішення приймає ТДК.

3.17. Футболка гравця повинна мати номер на спині, під яким гравець внесений у рапорт арбітра. Форма воротаря за кольором повинна відрізнятися від форми футболістів обох команд.

3.18. Команда-господар поля заповнює рапорт арбітра першою, не пізніше як за 15 хвилин перед початком гри, куди вносяться прізвища та імена футболістів, їхні номери і представляються арбітру матчу відповідні заявочні документи на кожного гравця.

3.19. Рапорт арбітра підписується представником, капітаном команди до початку матчу. Після закінчення матчу представники обох команд повинні ознайомитися з дисциплінарними санкціями щодо гравців в даному матчі та підписати відповідну графу в рапорті арбітра.

3.20. Запізнення гостьової команди на зустріч чемпіонату дозволяється в межах 45 хвилин від офіційного початку матчу. Час фіксує арбітр матчу. Команда-господар не має права на запізнення. В іншому випадку рішення приймає ТДК.

3.21. Команди не мають права на запізнення в кубкових зустрічах. В іншому випадку рішення приймає ТДК.

3.22. Перенос матчу чи час початку зустрічі дозволяється тільки за згоди обох команд з обов’язковим погодженням з ФФРР. В будь-яких інших випадках перенос матчів забороняється. Перенесені матчі мають відбутись не пізніше, ніж за 3 (три) тури до закінчення змагань.

3.23. Команда-господар забезпечує належний стан футбольного поля та якісними футбольними м’ячами на дану зустріч.

3.24. За порядок на стадіоні та прилеглій до нього території під час проведення матчів та медичне обслуговування відповідає команда господарів.

3.25. У випадку неявки на гру команди, їй зараховується технічна поразка 0-3, а супернику – технічна перемога 3-0.

3.26. Якщо команда протягом сезону зробить дві неявки на ігри, то його подальша участь у змаганнях розглядається на засіданні ТДК з можливим виключенням з учасників чемпіонату.

3.27. Всі результати за участю знятої команди анулюються, якщо вона провела менше 50% матчів. Якщо ж команда зіграла 50% матчів, то у всіх наступних матчах їй зараховують технічні поразки 0-3, а суперникам – технічні перемоги 3-0.

3.28. За неявку на матч команді накладається штраф у розмірі 500 грн.

3.29. При припиненні участі в будь-якому турнірі команда не звільняється від сплати втсановлених заявочних внесків. В противному випадку всі заявлені нею гравці не допускаються до будь-яких змагань, які проводить ФФРР, до моменту повного погашення заборгованості.

3.30. Футболісти, спортивний одяг яких не відповідає Правилам гри, до матчу не допускаються. Гравці команд зобов’язані проводити ігри у щитках.

4. Арбітраж районних змагань.

4.1. Безпосереднє обслуговування зустрічей у групах другої ліги здійснюється арбітром виїжджаючої команди, який має посвідчення ФФРР та в обов¢язковому порядку виходить на поле в спортивній формі. Асистентами арбітра можуть бути будь-які представники команд, по одному від господарів та гостей.

4.2. У випадку відсутності посвідчення у судді гостей, зустріч обслуговує суддя з посвідченням господарів поля.

4.3. У випадку відсутності посвідчення у суддів обох команд, зустріч обслуговує суддя без посвідчення команди гостей.

4.4. Усі без винятку матчі супер-ліги, першої ліги та фінальної пульки другої ліги обслуговують спеціально призначені ФФРР арбітри в складі 3 чоловік.

4.5. Команда-господар до початку матчу оплачує роботу суддівської бригади, призначеної ФФРР, у розмірі 200 грн.

4.6. У випадку неявки на гру бригади арбітрів (арбітра), рішення по проведенню цього матчу приймає ТДК (допускається в телефонному режимі).

4.7. За здачу рапортів відповідають судді, що обслуговують зустріч. В разі нездачі протокола гри, до такого арбітра застосовуються штрафні санкції.

4.8. При дискваліфікації судді на ТДК, зустрічі має право обслуговувати інший арбітр даної команди, що має посвідчення ФФРР.

4.9. Перевірка карточок футболістів проводиться до початку зустрічі. Всі спірні моменти, що стосуються карточок футболістів, вирішуються до початку матчу.

4.10. Після закінчення матчу арбітр зобов’язаний на протязі 30-ти хвилин оформити рапорт арбітра.

5. Протести

5.1. Представник команди зобовязаний негайно після закінчення гри попередити суддю матчу про подання протесту, що фіксується арбітром у протоколі матчу.

5.2. Протести розглядаються ТДК, які не підлягають апеляції щодо вирішення остаточного результату, після оплати грошового обов’язкового внеску у розмірі 50 грн. Якщо протест задоволений, то 100% грошового обов’язкового внеску повертається команді, яка подавала протест. Неоплачені протести не розглядаються.

5.3. Протести, рапорти про незакінчену зустріч, подаються в федерацію футболу протягом 24 год. після закінчення зустрічі.

5.4. Протести, рапорти розглядаються на засідані ТДК у присутності судді зустрічі і двох представників команд. У випадку відсутності тих чи інших осіб, ТДК виносить рішення на основі свідчень присутніх осіб та наявних матеріалів, яке не підлягає апеляції.

5.5. Засідання ТДК відбувається щосереди об 12:00 год. в приміщені Рогатиського районного відділу освіти.

5.6. Федерація футболу Рогатинського району залишає за собою право на відрядження представника федерації чи суддів на будь-які матчі чемпіонату та кубка району.

5.7. Протести не подаються на суддівські рішення (призначення або не призначення 11-тиметрових ударів, штрафних чи вільних ударів, аутів, положення поза грою, взяття воріт, попередження та вилучення гравців).

5.8. ТДК виносить рішення по будь-яких проявах порушення правил гри, суддівства, нестандартної поведінки та порушення порядку на наступному після інциденту засіданні.

5.9. В разі відсутності потрібної кількості членів ТДК чи необхідності підтверджуючих матеріалів, рішення може бути винесене на наступному засіданні, але не пізніше. 

5.10. Всі спірні питання можуть бути винесені на засідання Президії ФФРР, рішення якої не підлягає оскарженню.

6. Заявки

6.1. Заявки у відповідній формі, завірені керівником (сільським головою) та лікарем, подаються у федерацію футболу до початку змагань. Дозволяється кількісний склад команди до 25 чол. Команди, які мають заборгованість за попередні змагання, до змагань не допускається.

6.2. Дозаявки учасників змагань дозволяється проводити у перерві між колами чемпіонату тієї ліги, в якій виступає команда. При цьому дозаявлений гравець не повинен бути задіяний за іншу команду в жодному матчі другого кола незалежно від ліги.

6.3. У день матчу забороняється дозаявка гравця.

6.4. Під час дозаявки за кожного дозаявленого гравця команда сплачує в ФФРР по 10 грн., легіонера – по 30 грн.

7. Визначення місць у турнірній таблиці

7.1. За перемогу команді нараховується 3 очки, нічию - 1 очко, поразку -  0 очок.

7.2. За технічний виграш команді нараховується 3 очки з різницею 3-0, за технічну поразку – 0 очок з різницею 0-3.

7.3. Переможець визначається за більшою кількістю набраних очок.

7.4. У випадку рівності очок у двох і більше команд переможець визначається:

  • по зустрічах між ними, враховується набрані очки;
  • за кращою різницею забитих та пропущених м'ячів в іграх між ними;
  • за більшою кількістю забитих м'ячів в іграх між ними;
  • за кращою різницею забитих та пропущених м'ячів у всіх іграх;
  • за більшою кількістю забитих м'ячів у всіх іграх;
  • за більшою кількістю перемог у всіх іграх;
  • за вищим місцем у попередньому чемпіонаті.

7.5. У випадку рівності очок у перших двох команд, для виявлення чемпіона району  призначається “золотий матч” на нейтральному полі.

7.6. У випадку рівності очок у перших трьох і більше команд, для виявлення чемпіона району проводиться додатковий груповий турнір на нейтральному полі (схема турніру залежить від кількості команд і представляється федерацією після закінчення основної частини чемпіонату).

8. Витрати

8.1. Витрати, пов'язані з виїздом команд на змагання, несуть відряджуючі організації.

8.2. Витрати, пов'язані з проведенням фінальних ігор, а також нагородження переможців та призерів змагань, несе федерація футболу Рогатинського району.

8.3. Оплата відряджень суддям для обслуговування матчів супер-ліги проводиться за рахунок федерації футболу.

9. Нагородження

8.1. Команда-переможець та призери змагань у супер-лізі та першій лізі нагороджуються: дипломами чи грамотами та медалями відповідного рівня. До нагородження можуть бути залучені  спонсорські та благодійні кошти у будь-якій формі.

Команда-переможець та призери змагань у другій лізі нагороджуються: дипломами чи грамотами відповідного рівня. До нагородження можуть бути залучені  спонсорські та благодійні кошти у будь-якій формі.

Категорія: Інтересне | Переглядів: 1298 | Додав: geol25
Всього коментарів: 18
17 Вова_BEST   (03.03.2016 10:14:45) [Материал]
Обов'язково в регламенті потрібно продумати і чітко прописати штрафні санкції для суддів, можливо це покращить якість і чесність суддівства, також кожен суддя повинен підписатися під  КОДЕКСОМ етикиі чесної гри „Чесна гра – дисципліна і повага” затвердженим Виконавчим комітетомФФУ «18» червня 2015 р. Щоб не було так як минулі роки багато випадків як судді через свою некомпетентність або упередженість робили цирк з футболу і їм за це нічого не було, а команди і футболісти тай сама видовищнісь від цього страждали. Тож не робімо з суддів касту недоторканих. Бо це дуже погано виглядає коли ти стараєшся зробити той футбол в селі зі шкіри вилазиш, а приїзжає 3 судді роблять цирк, на запитання що ви робите він тобі каже: "Ще таке питання і отримаєш жовту ", або взагалі без попередження ліпить жовту, і їм за це нічого нема, а команда від цього страдає. Або граєш в одні ворота, м'яч як заворожений в сітку не лізе, а суддя на останній хвилині придумує пеналь, або не бачить порушення в штрафній, чи положення поза грою як це було в матчі Загір'я-Козарі

0  
18 dan   (03.03.2016 20:20:39) [Материал]
і як той кодекс би мав допомогти з положенням??? але, дійсно, варто якось заохочувати справедливих, приземлених і неупереджених суддів та впливати на пихатих... один з дієвих методів була б більш суттєва плата, за яку був би стимул поборотись, але ж всі розуміємо, що можливості більшості команд обмежені... залишається хіба пошук спонсорів

16 holkiper   (28.02.2016 17:58:12) [Материал]
Пропоную кубок ровести в квітні це дасть можливість командам краще підготовитись дістануть практику новоспечені судді а фінал традиційно 28 червня. А ті команди що програють зможуть проводити  турніри. А чемпіонат почати з травня без переривів.

15 luybar   (26.02.2016 13:49:32) [Материал]
.......

14 luybar   (26.02.2016 13:48:54) [Материал]
.........

0  
13 dan   (26.02.2016 11:21:59) [Материал]
знайшов... висота трави на футбольному полі має бути не більшою ніж 5 см. (згідно Регламенту УЕФА).

12 andkyran   (22.02.2016 14:36:13) [Материал]
1. Термін подачі протесту було б добре збільшити до засідання СТК
2. Рішення по результату матчу має бути оголошено на тому самому стк, на якому розглядають спірний епізод, а не так як було минулі роки, що переносили і переносили, внаслідок чого люди встигали приписувати футболістів задним числом
3. Людина, яка працює у комітеті і грає футбол чи проживає у селі, яке має відношення до якогось спірного конфлікту свожї команди, участі у голосуванні комітету не приймає
4. якщщо суддя неодноразово помиляється і в команди є відео чи фото докази.,то -50 відсотків із заробітку за матч.... У разі грубих і дуже частих помилок дискваліфіковувати на три матчі....
5. Підтримую Кельбаса... За любі махінації із карточками, фотографіями, протокалами, дискваліфікованими гравцями- штраф -10 очок з команди

6. І б добре було визначати один раз в місяць кращого суддю і виділяти йому премію наприклад сто гривень

0  
10 Kelvin_Terry   (21.02.2016 23:08:04) [Материал]
Для ознайомлення регламент Тисменицької ФФ. ОБовязово для прочитання ЗАВАНТАЖИТИ

Розділ І.
 Мета та завдання районних змагань з футболу -                                          4
Розділ ІІ. Керівництво змаганнями -                                                                             4
Розділ ІІІ. Учасники та умови проведення змагань -                                                  4
Розділ ІУ. Арбітраж районних змагань -                                                                      7
Розділ У. Інспектування районних змагань -                                                               9
Розділ УІ. Відповідальність футболістів, тренерів, керівників футбольних клубів (команд) та обслуговуючого персоналу -                                                                 10
Розділ УІІ. Протести -                                                                                                  12
Розділ УІІІ. Місця проведення змагань -                                                                   13
Розділ ІХ. Порядок оформлення заявочної документації -                                       14
Розділ  Х. Визначення місць у турнірній таблиці -                                                    16
Розділ  ХІ. Нагородження -                                                                                          16
Розділ ХІІ. Фінансові витрати -                                                                                   18
Додаток № 1. Регламент розіграшу Кубка Тисменицького району Івано-Франківської області з футболу сезону 2015 року -                                                               19
Додаток № 2. Дисциплінарний Кодекс ТРФФ -
Додаток № 3. Постанова Виконавчого комітету ТРФФ № 1/4  від 30 січня 2015 року -
Додаток № 4. Постанова Виконавчого комітету ТРФФ № 2/5  від 17 квітня 2015 року -
Додаток № 5. Регламент про проведення Суперкубка Тисменицького району з футболу сезону 2015 року -
Додаток № 6. Дисциплінарні правила Комітету арбітрів ТРФФ -

Досить цікавий регламент Буського району. Особливо, якщо профі хочуть залучати
http://federacia-fk.at.ua/dokumenty/Polozhennya_Pershist-2015rik.pdf

0  
9 Kelvin_Terry   (21.02.2016 22:54:36) [Материал]
Обовязково в регламенті прописати, що за підробку паспорта гравця зняття очок (-10)

+1  
8 Kelvin_Terry   (21.02.2016 22:53:25) [Материал]
Якщо лишиться ліміт по "чужих". То прописувати це в регламенті:
Які документи треба, якщо батько? мати? батьків нема?
Якщо хочемо порядку, то при заявці треба ЗАВІРЕНІ НОТАРІУСОМ: копії паспортів тих хто народився чи проживає; якщо вихідець, то батьків (з свідоцтвом про народження гравця, яке підтверджує, що саме та людина є батьком чи матірю); також НОТАРІАЛЬНО ЗАВІРЕНІ довідки з сільрад, якщо батьків немає. І це все буде підшито в каталог, щоб любому представнику предоставити любого гравця. І тим же знімається недовіра до федерації.
Можна простіше. Голова ФФР чи його заступник при зайявці перевіряє ці копії з оригіналом і ставить підпис і печатку, що копія вірна. Поки оригіналу нема - гравця не заявляти (хоч весь район підтвердить, що він "свій") Раз вибрали - то довіряйте (Права і обовязки кч) . А от довідки від сільрад все таки мають бути завірені.
Як вам таке? Ліміт лімітом, але порядок треба мати. Бо ліміт буде заставляти непорядних, а таких досить багато, йти на підробку.
Доречі виплеве, напевно, чимало гравців, які насправді не були вихідцями (хоч це вже історія)

0  
11 НазарКо   (22.02.2016 13:22:05) [Материал]
Також думаю, що потрібно прописати в регламенті, шо легіонером НЕ вважається футболіст, у якого жінка є з нашого району. Та прописана в районі.
Ответ: Додаткові документи? Які саме, напиши?
Жінку легше прописати. Футболістів спеціально прописували, тепер жінок почнуть. ))))) От вам ЄБ мала все спростити. Ускладнюємо далі....
Відповідь на відповідь:
Хлопець десь з далека. Одружився в наш район. Живе уже тут. Але прописаний все одно в себе дома... Живе тут з жінкою ,можливо дітьми. Чому він має рахуватись легіонером?
Відповідь на відповідь на відопідь Назарка:
то саме, що внук свого діда. чим він легіонер?

+2  
5 dan   (21.02.2016 12:38:53) [Материал]
зараховувати тех поразки за не готовність поля - не розрівняні кротячі купи, не покошена трава (мабуть треба буде вказати її висоту), коров"ячі чи конячі пляцки... а ще строгіше за невиїзд - штраф і наступна домашня знову на виїзді

4 holkiper   (21.02.2016 11:56:59) [Материал]
Обовязкова оплата за легіонерів. В змагання беруть участь тільки аматори. Як бути з легіонерами іноземцями.

0  
6 Kelvin_Terry   (21.02.2016 13:49:26) [Материал]
легіонер для тебе хто?

-2   Спам
7 Patoo   (21.02.2016 17:15:18) [Материал]
ха ха вже десь таке чув за легіонера!!!
Тараса, якщо людина не знашого району, то рахується легіонер і най за неї платять гроші якщо хочуть би він був заявлений!!!

+2  
3 dan   (21.02.2016 00:50:13) [Материал]
почну з кінця - по закінченні чемпа провести "Кубок Осені"

-1   Спам
2 Oleg(Pomonjata)   (20.02.2016 22:35:09) [Материал]
я думаю Виконавчому комітету насамперед потрібно розглянути питання з кількістю учасників, суддями, і внеском! На данний момент це основне! ну і з подачою заявок затягувати непотрібно, бо цього сезону з цим буде важкувато!

+3  
1 НазарКо   (20.02.2016 22:33:42) [Материал]
Ну думаю головної зміною, потрібно зробити те, шо в кубку брати участь при бажанні. А не обов'язково.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Чемпіонат Івано-Франківського району
Сезон 2020/21 рр. 
Перша ліга. Група "А"
КомандаІВНПМ'ячіО
1ФК "Путятинці"118
2133-1426
2"Буревісник" Загір'я-Княгиничі1173
128-1624
3"Ураган" Добринів11623
25-1420
4Верхня Липиця1154220-1019
5Липівка
11515
24-2216
6"Торфовик" Долиняни
115
1
5
27-2716
7Черче
114
3
4
23-2515
8Підвиння11
4
1619-2513
9Лучинці
1131714-1610
10"Метал" Пуків112
4517-2810
11Конюшки1122
716-288
12Руда1114
612-337
Друга ліга. Група "А"

КомандаІВНПМ'ячіО
1Бабухів10
8
1148-1525
2Кліщівна10
7
2134-1223
3Нижня липиця10
7
2132-1023
4Жовчів10
54114-1019
5Підкамінь1052328-1717
6Букачівці10
415
21-2313
7Заланів10
334
11-1812
8Воскресинці
1030723-279
9Фрага
10
3
0723-299
10"Сокіл" Помонята10
118
14-224
11СК "Сокіл" Путятинці91084-693

Ветерани. Чемпіонат області 2021 р.
КомандаІВНПМ'ячіО
1"Легіон" Майдан860223-1218
2Збірна м. Долини840415-1612
3ФК "Калуш"84049-1112
4МФК "Богородчани"830520-169
5"Опілля" Рогатин83056-189

Made by НазарКо(Назар Коншин) Style by barbarysko (Andriy Hrytsiv) 27/10/09